fbpx

Intervju sa Svenom Kranželićem (SVENKY)

5,402FansLike
6,367FollowersFollow
43FollowersFollow
111SubscribersSubscribe

Dva mjeseca i dva dana prošla su od prošlog intervjua sa YouTube zvijezdom “Nolifer“. Za danas smo razgovarali sa jednom jako veselom osobom, već ste svi po naslovu i slici vidjeli da se radi o Svenkyju. Pričali smo o početku, usponima i padovima. Da ne nabrajam pročitajte cijeli intervju.

Svoju pustolovinu započeo je prije malo više od godinu dana. Priupitali smo ga kako je dobio volju za snimanjem. Rekao nam je da je to došlo samo od sebe i da vjeruje kad radiš nešto što voliš volja i inspiracija dođu spontano. Na samome početku kroz priču doznajemo da mu je najdraži Jefree Star od stranih YouTube zvijezda, dok na balkanskoj sceni voli biti u toku sa svime. Ako bi morao izdvojiti nekoga to bi definitivno bio Dennis Domijan.

Dok smo promatrali njegov kanal nismo mogli izostaviti ni pitanje može li se opisati sa tri riječi. Za sebe kaže da je kreativan, poduzetan i dobronamjeran, a svi ćemo se složiti da je Svenky upravo takav. Pa se tako i prva riječ može povezati sa njegovim kreativnim YouTube kanalom.

Svenky

Nismo mogli izostaviti ni pitanje kakav je osjećaj doći do 1000 pretplatnika, a isto tako i što nam sprema za 10 000 kojima se bliži velikom brzinom.

Pa bio sam neopisivo sretan. Lijep je osjećaj kada nešto sam ostvariš. Polako se približavam 10 000 pretplatnika i već sada imam leptiriće u trbuhu. Također vam mogu reći da već sada razmišljam o jednom specijalnom klipu, bit će definitivno neki emotivniji, edukativniji i motivacijski video. 

Sven Kranželić – Svenky

Ovo su početci, pa nismo mogli izostaviti pitanje o podršci, kako od obitelji tako i od strane prijatelja. Rekao nam je da mu obitelj iz početka i nije bila za YouTube, pogotovo kada je dao otkaz na poslu kako bi se posvetio ovom poslu. Sada je stanje drugačije, roditelji su sretni jer je i on. Od pravih prijatelja je imao podršku od samoga početka. Nema ih mnogo ali im se ovim putem želi zahvaliti!

svenky

Intervju privodimo kraju i pitali smo ga jeli ikada razmišljao prestati sa snimanjem. Rekao nam je da mu je ta luda ideja došla u par navrata, ali to je više bilo zbog stresa, manjka vremena i narušenog socijalnog života. Svoj život ne bi mogao nastaviti bez snimanja, govori nam da je postao ovisan. Vama za kraj želi poručiti da budete svoji bez obzira na to što vam govori okolina. Vjerujte svome srcu. Ako je ono čisto i neiskvareno uvijek ćete donositi ispravnu odluku!

SVENKY YouTube

NAJNOVIJI ČLANCI

Dobitnici The Game Awards 2019 nagrada

The Game Awards 2019 dodjele nagrada održale su se ovog četvrtka u Los Angelesu slaveći najbolje igre 2019. godine. Ispod smo izdvojili dobitnike iz...

Preminuo René Auberjonois

Poznati holivudski glumac i pjevač René Auberjonois preminuo je u nedjelju 8. prosinca u svojoj kući u Los Angelesu od metastaze karcinoma...

Intervju sa Ivanom Ilicem poznatijim kao GUH Saiyan

Bliži nam se kraj 2019. godine, a za vas smo pripremili jedan specijalni intervju sa Ivanom Ilicem svima poznatiji po nadimku GUH...

Nikada nisu odustali i napisali su moćnu priču: U invalidskim kolicima osvajaju Himalaju

Ostanak kod kuće nije bila opcija. Bartosz Mrozek i Michał Woroch, istraživači u invalidskim kolicima, dokazali su kako za njih ograničenja ne postoje. Sljedeće...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

OBJAVI KOMENTAR