Avengers igračke službeno otkrile Iron Man mark 85 odijelo

5,468LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
110SUBSCRIBESUBSCRIBE

Akcijske figurice su otkrile Iron Man mark 85 odijelo, koje će Tony nositi u Avengers: Endgame, vjerojatno kao njegovo zadnje odijelo. Zašto bi trebali vjerovati ovim figuricama? Naime firma koja radi ove figurice je poznata po tome da rade identične replike filmskih odijela i izgleda likova.

Iron Man mark 85

Iron Man mark 85 bi trebalo biti najjače odijelo koje je do sada nosio, stoga će se morati jako potruditi da nadmaši mark 50, odijelo koje je nosio u Avengers: Infinity War. Iako je ono bilo poprilično jako odijelo s nanotehnologijom, još uvijek Tony nije bio niti blizu Thanosu i njegovoj snazi.

Ono što možemo vidjeti na slikama ove nove igračke, jest da se ovo odijelo zasigurno čini najjači do sada. Model dolazi s dvije izmjenjive glave (glava Tony Starka i glava s maskom), LED osvijetljenjem kroz gornji dio tijela, leđa i prsa, “Nano Lightning Refocuser” za leđa i više pari izmjenjivih ruku te nekoliko prepoznatljivih poza lika. Također je navedeno da će se igračka moći kupiti sa još više dodataka, ali tek poslije Avengers: Endgame.

Zanimljivo je da je ovo mark 85, a Tony je u Infinity Waru nosio mark 50. Pitanje je što se onda dogodilo sa ostala 34 odijela? To nam može biti nagovještaj da će u Avengers: Endgame biti nekakav skok u vremenu, što će Tonyju dati vremena da prođe niz opcija prije nego li pronađe pravo odijelo.

Mark 85 još uvijek je opisan kao nanotehnologija, što znači da će imati onu fleksibilnost kao i mark 50, ali vjerojatno sa puno više dodataka. Kako znamo Tony Stark je zapeo u svemiru na Bentaru sa Nebulom, pa je vrlo lako moguće da je tu naučio ponešto o izvanzemaljskoj tehnologiji, što možda kasnije upotrijebi na vlastitom odijelu.

Crvena i zlatna boja na odijelu nam daje onaj izgled iz stripova njegovog klasičnog odijela. Zanimljivo je da nema presedana za “Nano Lightning Refocuser” iz stripova, tako da će Tony svoju nanotehnologiju koristiti za nešto što još nikada nije viđeno. Ako je mark 50 uspio raskrvariti Thanosa, onda je možda mark 85 napravljen da ga okonča jednom za sva vremena.


NAJNOVIJI ČLANCI

Rast vrijednosti Huaweija: Skok na BrandZ ljestvici

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju...
Asim Grgić
Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here