Izašao novi Red Dead Online BETA update

5,472LIKELajkaj
4,570FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
111SUBSCRIBESUBSCRIBE

Red Dead Online Beta je dobio prva ažuriranja uključujući oružja, odjeću, novi gameplay i mnoštvo još drugih poboljšanja. PlayStation 4 igrači imaju prednost ranoga pristupa svim tim novim sadržajima.

Jawbone nož, novo smrtonosno oružje čija je ručka isklesana od životinjske čeljusti, odličan je dodatak kojega možete naći u blizini Emerald Ranch, Rhodes, Van Horn Trading Post, Thieves Landing i Saint Denis. Također, PS4 igrači su dobili rani pristup na više od 150 novih odjevnih predmeta uključujući i razne inačice Diamondback šešira, Hartman jakne, Comstock čizama, prsluka, rukavica i još mnoštvo toga. I ne smijemo zaboraviti na nove pokrete likova ako želite pozdraviti prijatelja ili izazivati neprijatelja. Zatim ubrzo nam dolazi i Special Series koje će biti ekskluzivno za PS4 igrače. Ikonu možete naći na mapi u obliku dijamanta.

U tjednima što slijede, dolazi i Open Target Races. Vi i petnaest drugih igrača se borite kako bi skinuli sve checkpointove na mapi. Pobjeda zahtjeva odlično snalaženje s lukom i strijelom i brzinu te ostale vještine i naravno, bez milosti prema svima. Imate i pištolj, no s ograničenim brojem metaka tako da ih morate mudro iskoristiti. Također, ako se prijavite na igru od sada pa do 5. ožujka dobit ćete predmete za oporavak i rijetko streljivo.

Red Dead Online Beta će ažurirati predmete i nove načine igre svaki tjedan tako da dobro pogledajte sve novosti vezano za buduća ažuriranja.

NAJNOVIJI ČLANCI

19 puta brže učitavanje igrica dolazi na PlayStation 5 konzoli

Sony je odlučio otkriti posebnosti novog hardvera koji će koristiti sljedeće PlayStation konzole. Novu vrstu hardvera predstavili su za portal Wired, pa smo tako...

Prošlo je 12 godina otkako je Marija Šerifović sa pjesmom MOLITVA pobijedila na Euroviziji

Prošlo je 12 godina otkako je Srbija odnijela pobjedu na Euroviziji 2007. godine sa pjesmom MOLITVA koju je izvela jedna od najpoznatijih ženskih glasova...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here