Izašao novi Red Dead Online BETA update

5,440LIKELajkaj
6,104FOLLOWFOLLOW
33FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Red Dead Online Beta je dobio prva ažuriranja uključujući oružja, odjeću, novi gameplay i mnoštvo još drugih poboljšanja. PlayStation 4 igrači imaju prednost ranoga pristupa svim tim novim sadržajima.

Jawbone nož, novo smrtonosno oružje čija je ručka isklesana od životinjske čeljusti, odličan je dodatak kojega možete naći u blizini Emerald Ranch, Rhodes, Van Horn Trading Post, Thieves Landing i Saint Denis. Također, PS4 igrači su dobili rani pristup na više od 150 novih odjevnih predmeta uključujući i razne inačice Diamondback šešira, Hartman jakne, Comstock čizama, prsluka, rukavica i još mnoštvo toga. I ne smijemo zaboraviti na nove pokrete likova ako želite pozdraviti prijatelja ili izazivati neprijatelja. Zatim ubrzo nam dolazi i Special Series koje će biti ekskluzivno za PS4 igrače. Ikonu možete naći na mapi u obliku dijamanta.

U tjednima što slijede, dolazi i Open Target Races. Vi i petnaest drugih igrača se borite kako bi skinuli sve checkpointove na mapi. Pobjeda zahtjeva odlično snalaženje s lukom i strijelom i brzinu te ostale vještine i naravno, bez milosti prema svima. Imate i pištolj, no s ograničenim brojem metaka tako da ih morate mudro iskoristiti. Također, ako se prijavite na igru od sada pa do 5. ožujka dobit ćete predmete za oporavak i rijetko streljivo.

Red Dead Online Beta će ažurirati predmete i nove načine igre svaki tjedan tako da dobro pogledajte sve novosti vezano za buduća ažuriranja.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei omogućuje održiv razvoj digitalne ekonomije u Aziji

Huawei posluje u skladu s načelima otvorenosti, inoviranja, suradnje i dijeljenog uspjeha, i odlučan je u namjeri da svim pojedincima, kućanstvima i organizacijama pruži...

Huawei razvio Super Uplink tehnologiju za još veću brzinu i nižu latenciju 5G mreže

Super Uplink tehnologia povećava performanse od 20% do 60% za promet uzlazne veze u 5G mreži dok se stopa za korisnike povećava dva do...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here