Izlazi nova Batman igra? – WB Games Montreal daje znakove

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
88SubscribersSubscribe

WB Games Montreal nedavno su aludirali na što se činilo kao nova Batman igra, studio je sad objavio i novu najavu da potvrdi glasine. Najava dolazi u obliku slika koje kad se spoje formiraju grb. Slike koje su objavljene na računima njihovih socijalnih mreža Facebook, Instagram i Twitter spojene prikazuju grb sličan onome američke vlade sa orlom na vrhu. Slike dolaze u pratnji s natpisom ˝Capture the Knight˝.

Slogan se također pojavljuje i u prvoj najavi koja se prikazivala kao više grbova koji se velikom brzinom spajaju u jedan. Ovaj grb je ipak nov iako ne otkriva više nego grb u prošloj najavi. Obožavatelji su dugo špekulirali koja tema sljedeće Batman igre bi mogla biti. Većina tvrdi kako će se radnja centrirati na Court of Owls, organizaciju sličnu illuminatima koja želi nadmoč u Gothamu. Grb sa orlom bi definitivno mogao podržati tu teoriju, ali prerano je za pogoditi bez službene potvrde od strane WB Gamesa.

WB Games Montreal je studio koji stoji iza naslova Batman: Arkham Origins, igre koja ima mješovite recenzije uključujući i ocjenu 6/10 od strane Gamespota.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.