fbpx

Japanski Spider-Man potvrđen za novi Spider-Verse nastavak

5,418FansLike
6,367FollowersFollow
38FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Japanska inkarnacija Spider-Mana iz 1978. pojavit će se u filmu “Into the Spider-Verse 2”, navodi se u tweetu producenta Phila Lorda.

Lord je odgovorio obožavatelju koji je prvotno pitao da ako film sadrži japanskog Spider-Mana, može li on pomoći u dizajniranju Into the Spider-Verse 2 verzije lika. Lord je na to jednostavno odgovorio:”On je dizajniran!”

Spider-Man Tehix

Japanski Spider-Man premijerno je prikazan 1978. godine u  trajanju do 41 epizodu do početka 1979, a producirao ga je Toei Animation, tvrtka odgovorna za japanske animirane klasike poput “Sailor Moon”, “Digimon” i “Dragon Ball”. Umjesto Petera Parkera ili Milesa Moralesa, u njemu je sudjelovao motociklistički trkač Takuya Yamashiro, koji svjedoči padu NLO-a pod nazivom Marveller. Takuya stječe moći pauka od posljednjeg preživjelog putnika NLO-a plus narukvicu koja može transformirati Marvellera u golemog robota koji pomaže Spider-Manu da brani zemlju od zlikovca zvanog Profesor Monster i njegove zle vojske.

U seriji je bilo prikazano mnoštvo likova poznatih ljubiteljima sentajskog žanra (nešto kao “Power Rangers”), uključujući tone generičkih maskiranih štrebera, mješovitih borilačkih vještina i neprijatelja koji se na kraju pretvaraju u kolosalne verzije sebe. Serija je išla u toliki ekstrem da u jednom momentu japanski Spider-Man uzima pištolj i puca na neprijatelje. Marvel je na svojim službenim stranicama bio domaćin barem nekoliko epizoda emisije, ali izgleda da su te epizode uklonjene u nekom trenutku u posljednjih nekoliko godina.

Sony Animation je potvrdio izradu “Into the Spider-Man: Spider-Verse 2” prošlog tjedna. Sony je također potvrdio datum izlaska 8. travnja 2022. Predsjednik Sony Pictures Entertainmenta Tony Vinciquerra rekao je da studio ima sedmogodišnji plan za izradu Spider-Man nastavaka i izjavljuje da možemo očekivati više u budućnosti.

NAJNOVIJI ČLANCI

Ryan Reynolds i John Krasinski rade film Imaginary Friends

Ryan Reynolds i John Krasinski udružuju se za film Imaginary Friends, fantastičnu komediju koju je Paramount pokupio. Studio je izašao na vrh...

Apple planira vlastite VR i AR uređaje

Apple već 10 godina istražuje i proučava tehnologiju virtualne i proširene realnosti. U zadnje vrijeme VR tehnologija je u velikome usponu i ima ogromnu...

Google Stadia će se lansirati s dvanaest igara

Google Stadia će se lansirati s dvanaest igara

Huaweijevo Single Voice Core rješenje osvojilo dvije nagrade na Voice & Advanced Communications Summitu

Huawei je na ovogodišnjem Voice & Advanced Communications Summitu održanom prošlog tjedna u Berlinu osvojio dvije nagrade – „Best 5G Voice Solution" i "Communications Innovator...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here