Javicia Leslie je nova Batwoman!

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
72SubscribersSubscribe

Batwoman je pronašla svoju novu glavnu glumicu, a Javicia Leslie spremna je obući „batsuit“ za drugu sezonu serije.

„Izuzetno sam ponosna što sam prva crna glumica koja će na televiziji igrati legendarnu ulogu Batwoman, a kao biseksualna žena, počašćena sam što sam se pridružila ovoj revolucionarnoj seriji koja pomiče granice za LGBTQ+ zajednicu.“

Leslie će glumiti novi lik po imenu Ryan Wilder. Opisana je kao simpatična, neuredna, pomalo šašava i nepripitomljena. Također nije ništa poput Kate Kane koju je ranije glumila Ruby Rose. Bez obitelji koja bi je čuvala, Ryan je provela godine prodavajući drogu, izbjegavajući GCPD i maskirajući svoju bol lošim navikama. Danas Ryan živi u kombiju sa svojom biljkom. Djevojka koja bi ukrala mlijeko za uličnu mačku, a mogla bi vas i ubiti golim rukama, Ryan je najopasnija vrsta borca – veoma vješta i divlje nedisciplinirana. Ona je lezbijka, atletičarka, sirova, strastvena i pogrješna – totalna suprotnost stereotipnome sveameričkome junaku.

Leslie preuzima glavnu ulogu od Ruby Rose koja je šokirala obožavatelje kada je najavila svoj odlazak iz serije u svibnju. Rose je na Instagramu pohvalila odabir Leslie.

Prije nego što se pridružila Batwoman, Leslie je glumila u CBS-ovoj seriji God Friended Me koja se emitirala dvije sezone. Tu seriju su producirali i Warner Bros. Television i Berlanti Productions. Glumila je i u BET seriji The Family Business i u filmu Always a Bridesmaid.

Batwoman je producirana od strane Berlanti Productions i Warner Bros. Television. Caroline Dries razvila je seriju i u prvoj sezoni bila izvršni producent zajedno s Gregom Berlantijem, Sarahom Schechter i Geoffom Johnsom. Serija se temelji na likovima Boba Kanea i Billa Fingera napravljenih za DC. Batwoman se vraća na male zaslone u siječnju 2021. godine.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.