Jelena Šušnjević poznatija kao Totemia samo za Tehix

5,450LIKELajkaj
6,130FOLLOWFOLLOW
35FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Nakon duže stanke sa intervjuima, za danas smo vam spremili jedan specijal. Kako ste već po naslovu mogli vidjeti o kome se radi, mi ćemo vam reći da je naša današnja gošća prešla prag od 200 000 pretplatnika i da je iz Novog Sada.

Jelena Šušnjević

Svoju pustolovinu započela je 2015. godine gledajući strane YouTubere, te je dodala da joj je najveća inspiracija bio Yasserstain. Podršku u početku dobivala je od svojih roditelja koji je i dan danas u potpunosti podupiru, te od male grupice bliskih ljudi. Danas može reći da je većina podržava u njenome radu, iako najveću podršku dobiva od roditelja.

Nismo mogli preskočiti ni pitanje kakav je osjećaj doći do 1000 pretplatnika, iako je to brojka kao i svaka druga ta brojka nekako ostane u mislima.

Bila sam oduševljena, očekivala sam da će mi tada krenuti, jer mi je rečeno da je najteže doći do 1000 pretplatnika, ali sam shvatila da je svakome drugačije i malo sam se razočarala kad sam vidjela da mi kanal još nije eksplodirao.

Jelena Šušnjević

Nije nam se htjela opisati u tri riječi, mi ćemo reći da je “iskrena” ove ostale dvije riječi ostavljamo na vama koji čitate. Pošto se bliži prag od 250 000 pretplatnika upitali smo je hoće li biti neki specijal, odgovor nas je čak i iznenadio, rekla nam je da neće biti ništa specijalno i ako bude radila, uglavnom nema ni vremena za te stvari, a ne želi klip nazvati specijalom i da bude isti kao i svi drugi. Rekla nam je da čeka nešto posebno pa da napravi u istinu nešto specijalno ali to sigurno neće biti nakon 250 i 300 tisuća pretplatnika.

O odustajanju nije ni planirala, čak je radila sve više i više da dokaže svim hejterima da je ni jedan od njih neće zaustaviti, to je i dokazala teškim putem do ove velike brojke o kojoj neki mogu samo da sanjaju. Pošto smo došli do kraja upitali smo Jelenu da nam ostavi jednu poruku za kraj, oni koji je prate sigurno će znati o kojoj se radi.

Nothing can be done except little by little!

NAJNOVIJI ČLANCI

The Angry Birds Movie 2 (titl.) – RECENZIJA

Izvorni Angry Birds film iz 2016. godine zamišljao je otok pun ptica koje ne znaju letjeti i kojega zelene svinje teroriziraju - osvajači koji...

Huawei časti korisnike s popustom do 50% za zamjenu oštećenog zaslona

Kako bi ispunio očekivanja svojih korisnika Huawei je predstavio Huawei Cares uslugu koja je dostupna u Hrvatskoj svim postojećim korisnicima određenih Huawei pametnih telefona....

Electronic Arts najavio novi Need for Speed Heat

Electronic Arts kompanija prije svega par dana službeno je najavila novi dio Need for Speed serijala, a zvati će se "Need for Speed Heat"....

Huawei vizija: ovi tehnološki trendovi će do 2025. iz temelja promijeniti svijet

Huawei je objavio novo izvješće o globalnoj viziji industrije Global Industry Vision (GIV) u kojoj su sažeta kompanijska predviđanja o razvoju tehnologije i ključnih...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.org
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here