Za godinu dana stiže novi John Wick film

5,473LIKELajkaj
4,570FOLLOWFOLLOW
38FOLLOWFOLLOW
109SUBSCRIBESUBSCRIBE

John Wick je američki akcijski triler kojeg režiraju David Leitch i Chad Stahelski i čiji je scenarij napisao Derek Kolstad. U glavnim ulogama su Keanu Reeves, Bridget Moynahan i Willem Dafoe.

Najekstremniji ljubitelj pasa i profesionalni ubojica John Wick će imati svoj treći film, a već je objavljen i datum premijere.

Treći dio priče o plaćenom ubojici koji je otišao u “penziju” stiže u kina ranije nego što su to mnogi očekivali. Dok je prvi dio doživio nevjerojatan i opravdan uspijeh koji je malo tko očekivao, drugi dio je samo potvrdio da je riječ o možda i najboljoj ulozi Keanu Reevesa.

John Wick


Nakon što je drugi dio akcije odlično prošao, kako u kinima tako i kod kritičara, treći dio je uveliko najavljivan, ali nitko nije očekivao da će se priča ovako brzo rješiti.  

Chad Staleski, reditelj i kaskaderski koordinator, se vraća i za treći dio, baš kao i scenarist Derek Kolstad. Također ne sumnjamo da će koreografije borbi biti jednako fantastične kao i u prethodna dva filma. Sada nam samo ostaje da budemo nestrpljivi u iščekivanju novog spektakla.

John Wick

Naravno očekujemo da John Wick obori rekord u broju negativaca koje će otpremiti na onaj svijet. Do sada je u tome bio i više nego efikasan.

Datum premijere je postavljen za 17. svibanj 2019. godine. Zaplet je i dalje obavijen misterijom, ali ako ste gledali prethodne filmove onda možete da pretpostavite da će Wick opet biti na meti stotina plaćenih ubojica, koji nemaju nikakve šanse u okršaju sa njim.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei objavio poslovne rezultate za prvi kvartal 2019. godine

U prvom kvartalu ove godine Huawei je ostvario prihod od 26.7 milijardi dolara, a što predstavlja porast od čak 39 posto u odnosu na...

Vino, pjesma i vitezi – noć prije Velike Bitke u Igri Prijestolja

Druga epizoda serije Game of Thrones ponudila je još jednu veliku epizodu ove nedjelje. Posljednji trenutci naših junaka bili su puni „bittersweet“ trenutaka jer...

Huawei P30 – RECENZIJA

 - Huawei P30 SPECIFIKACIJE -  ZASLON 6.1 inča, 1080 x 2340 piksela, OLED ANDROID VERZIJA Android 9.0 (Pie); EMUI 9.1 CPU Octa-core (2x2.6 GHz) PREDNJA KAMERA 32 MP - f/2.0 (wide) STRAŽNJA KAMERA 40...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here