Još samo mjesec dana do Avengers Endgame!

5,468LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
110SUBSCRIBESUBSCRIBE

Avengers: Endgame je daleko jedan od najiščekivanijih filmova godine. Zašto i ne? Kulminacija je zadnjih deset godina Marvelovih filmova. Prikazat će posljedice filma Avengers: Infinity War i još jednom staviti naše junake u borbu protiv Thanosa.

ZAŠTO ENDGAME?

Četvrti Avengers film službeno je nazvan Avengers: Endgame. Marvel je taj naslov otkrio tek u prosincu 2018. godine, zajedno s izdavanjem prve najave za film. Prije toga otkrića, pravi naslov je bio izvor mnogih rasprava i spekulacija. Teorije su se kretale od „Avengers Assemble“ do „Avengers: Infinity Gauntlet“ i „Avengers: Annihilation“.

Međutim, sada znamo da je naslov povratni poziv jednoj od konačnih, kriptičnih rečenica doktora Strangea iz Infinity War – „We’re in the endgame now“ – kao i priznanje da je ovaj nastavak vrhunac svakoga MCU filma. Nedavno se doznalo da Marvel sada označava prvih 22 MCU filma (Endgame je 22.) kao „The Infinity Saga“.

NAJAVE

Prva najava je izašla u prosincu 2018. godine.

Zatim, u veljači ove godine izlazi kratka TV najava.

I za kraj, druga službena najava koja je izašla u ožujku ove godine.

NOVI SLUŽBENI POSTERI LIKOVA

Pošto film dolazi na velike ekrane za točno mjesec dana, Marvel je odlučio počastiti obožavatelje s novim posterima likova. Likovi koji su preživjeli Thanosa napravljeni su u boji, dok ovi koji su bili manje sreće su u crno bijeloj boji. Hoće li tako i ostati nakon 26. travnja, vidjet ćemo! Zasada, uživajte u posterima.

NAJNOVIJI ČLANCI

Rast vrijednosti Huaweija: Skok na BrandZ ljestvici

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here