fbpx

Jumanji 3: The Next Level – RECENZIJA

5,385FansLike
6,367FollowersFollow
41FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Jumanji 3 (Jumanji: The Next Level) je drugi izravni nastavak na Jumanji film iz 1995. godine i Jumanji: Welcome to the Jungle iz 2017. godine. Ovogodišnji Jumanji je u 4 film u franšizi Jumanji. Ovoga puta sastaje se ista ekipa, ali dobivaju potporu od 2 starija glumca Danny Glover i Danny DeVito. Ekipa ponovo ulazi u igricu Jumanji, ali ne dobivaju iste karaktere nego se izmišaju, i neki karakteri završe prije u igrici, a neki kasnije i tako se moraju međusobno pronaći kako bi pobijedili i ovaj level.

Žanr: akcija, avantura, komedija
Godina: 2019.
Redatelj: Jake Kasdan
Glavne uloge: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Kevin Hart
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 123 minute
Datum izlaska: 4.12.2019.
U kinima od: 12.12.2019.

Nakon 2. dijela Welcome to the Jungle koji je uz utrku sa filmom Star Wars: The Last Jedi rasprodao kino dvorane diljem svijeta, dogodila se repriza i ove godine. Uz savršene video efekte, malo rečeno odlične glumce i savršenu priču koju možemo prepisati odličnom redatelju Jake Kasdan film je ostavio punu dvoranu bez teksta. Nakon filma čuo sam samo hvale o filmu, a tokom filma cijela dvorana bila je ispunjena smijehom!

Uz glumce koji se pojavljuju iz prvog dijela tu su se našli i novi glumci Danny Glover i Danny DeVito koji su u početku bili DeVito kao Dr. Smolder Bravestone (Dwayne Johnson) i Glover kao Franklin ‘Mouse’ Finbar (Kevin Hart).

Uz savršenu priču koja je bila odrađena od početka do kraja i odličan humor kojeg nije falilo niti malo, moram pohvaliti sve glumce koji su u igrici morali skinuti svoje matične glumce iz realnog svijeta. Pa je tako Dwayne Johnson morao kopirati ponašanje, govore i mote po kojima je Danny DeVito poznat u svojim filmovima, a dok je Kevin Hart morao kopirati svojeg matičnoga glumca Danny Glover koji je dobio ulogu da bude usporen i posve bistar u filmu.

Film je odlična i zaslužuje svaku hvalu, prepun scena koje nas uz pomoć kompjuterske animacije uvlače u čudesni i nepredvidivi svijet igre Jumanji ostavlja bez daha. Sony je još jednom dokazao da radi vrlo kavlitetne i zanimljive filmove, sve preporuke da pogledate film u kinu i uživati u fantastičnom svijetu igre Jumanji.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei predstavio HMS Core 4.0

Huawei je predstavio ažurirani HMS Core 4.0 koji će programerima širom svijeta dati mogućnost za još učinkovitiji razvoj i poslovni uspjeh njihovih aplikacija. Integrirajući...

Što je to AI?

Izraz  „umjetna inteligencija“ je tehnologija koja napreduje više nego ikad i postala je ključni dio tehnološke industrije. Nalazimo je u zdravstvu i vojsci; pomaže ljudima...

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

Huawei, predvodnik u razvoju ključnih tehnologija poput 5G-a i umjetne inteligencije, usmjeren je na razvoj konkretnih rješenja koja korištenjem naprednih tehnologija mogu...

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Huawei Consumer Business Group je objavio kako je do kraja 2019. godine isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona. Snažna prodaja rezultat je predanosti u...
Jumanji: The Next Level
10

KRATKI PREGLED

Savršena priča, odlična glumačka ekipa i prelijepo odrađeni vizualni efekti. Sony je uložio puno truda i usprkos nedavne objave jednog od najiščekivanijih filmova 2019. godine - Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker film Jumanji je napunio kino dvorane diljem svijeta!
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here