Kako imati legalan Windows 10 po vrlo niskoj cijeni uz MMORC.COM

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
87SubscribersSubscribe

Zahvaljujući našim prijateljima iz MMMORC.COM stranice koja se bavi prodajom Windows 10 ključeva, ali i ostalog softvera u koji spadaju i različitovi kodovi za igre prikazati ćemo vam kako aktivirati legalan Windows 10 za manje od 10 eura.

Prije svega potreban vam je USB stick ili DVD s Windows 10 Pro instalacijom. Kod koji dobijete na MMORC stranici trebate unjeti tijekom instalacije Windows 10 Pro, a nakon instalacije uživajte u svom legalnom Windwos 10 i svim ažuriranjjima. Napominjemo kako je riječ o OEM kodu pa tako on važi samo za 1 PC i nije moguće mijenjati hardver unutar računala jer se gubi lincenca u tom slučaju.

Kupovina na MMORC.COM je vrlo jednostvana i sigurna jer je moguće kupovati putem PayPal što pruža dodatnu zaštitu i sigurnost od strane PayPala. Na vrhu stranice u tražilicu upište naziv softvera, igre ili što god vas zanima u našem slučaju Windows 10. Zatim kao i na svakoj drugog internet trgovini dodajte proizvod u košaricu.

U košarici upišite promotivni kupon “TEK40” koji vam daje 40% na sav softver na MMORC stranici. Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara mi vam skako preporučujemo PayPal zbog najviše razine sigurnosti. Nakon što ste obavili kupnju na vaš mail kroz nekoliko minuta stiže ključ za vaš Windows 10.

Na MMORC stranici pogleadajte i ostali softver u ponudi jer i tamo možete iskoristiti naš promo kupon “TEK40”. Pa tako možete kupiti najnoviji Microsoft Office paket ili Antivirusni program za znatno nižu cijenu od one koju bi platili inače.

Antonio Grgurićhttp://www.tehix.hr
Ljubitelj RPG igara i GTA serijala. Veliki zaljubljenik u hardver!

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.