fbpx

Kojima Productions planira raditi filmove u budućnosti

5,418FansLike
6,367FollowersFollow
38FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Hideo Kojima izrazio je namjeru da njegov studio, Kojima Productions, u budućnosti počne snimati filmove kao i video igre. Malo je detalja poznato o tome kada bismo mogli očekivati prvi film.

U razgovoru za BBC Newsbeat, u sklopu dokumentarnoga filma o igri “Death Stranding”, rekao je: „U budućnosti će Kojima Productions početi snimati filmove. Ako u nečemu možete biti dobri, onda u svemu možete biti dobri”.

Nadalje je objasnio kako vidi da se filmovi, TV emisije i igre u budućnosti natječu na istom prostoru zahvaljujući tehnologiji streaminga.

Death Stranding” možda jest neobičan dizajn u velikoj shemi videoigara, ali Kojima primjećuje da mu to nije put prijelaza iz jednog formata u drugi. “Ali, u početku ova igra, kao što mi je rekao Guillermo del Toro, nije način da se izbije, već da se napravi nešto što obožavatelji očekuju”.

U dokumentarcu se nije raspravljalo o tome kada Kojima namjerava započeti s produkcijom filmova. Međutim, njegov rad na “Death Stranding” već pomalo priliči na vrstu filma; glavni likovi u igri su zapravo glumci sa holivudske scene, oni poznatiji i oni nešto manje. Dobar dio igre se sastoji od scena koje znatno priliče jednom znanstveno-fantastičnome filmu. Također je poznato da njegove igre imaju istu dužinu cutscenesa kao i samoga gameplaya. Kojima je odavno poznat po svom kinematografskom oku, pa će biti fascinantno vidjeti ga kako u potpunosti prelazi u izradu filmova.

NAJNOVIJI ČLANCI

Ryan Reynolds i John Krasinski rade film Imaginary Friends

Ryan Reynolds i John Krasinski udružuju se za film Imaginary Friends, fantastičnu komediju koju je Paramount pokupio. Studio je izašao na vrh...

Apple planira vlastite VR i AR uređaje

Apple već 10 godina istražuje i proučava tehnologiju virtualne i proširene realnosti. U zadnje vrijeme VR tehnologija je u velikome usponu i ima ogromnu...

Google Stadia će se lansirati s dvanaest igara

Google Stadia će se lansirati s dvanaest igara

Huaweijevo Single Voice Core rješenje osvojilo dvije nagrade na Voice & Advanced Communications Summitu

Huawei je na ovogodišnjem Voice & Advanced Communications Summitu održanom prošlog tjedna u Berlinu osvojio dvije nagrade – „Best 5G Voice Solution" i "Communications Innovator...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here