VIŠE

  Korisnici izabrali Huawei kao prvi izbor za žičanu i bežičnu pristupnu LAN tehnologiju

  5,334FansLike
  6,413FollowersFollow
  46FollowersFollow
  329SubscribersSubscribe

  Gartner Peer Insights objavio rezultate recenzija korisnika u kojima je Huawei dobio visoku ocjenu 4,8 / 5 zvjezdica

  Prema Gartner Peer Insightsu, uglednoj analitičkoj publikaciji za ocjene i recenzije IT softvera i usluga koje ocjenjuju IT stručnjaci, Huawei je proglašen najboljim izborom za žičanu i bežičnu pristupnu LAN tehnologiju za 2021. godinu, prema recenzijama kupaca. Kao jedini dobavljač koji nije iz SAD-a, Huawei je dobio visoku ocjenu 4,8/5. Ocjena je dodijeljena na temelju 191 recenzije prikupljene na Gartnerovoj platformi od ožujka ove godine, a Huawei je prepoznat kao Costumer Choice u četiri od ukupno pet kategorija.

  Naš je cilj pružiti najbolja rješenja i proizvode te udovoljiti svim zahtjevima kupaca kako bismo stekli njihovo priznanje. Upravo smo zato oduševljeni što smo od strane Gartner Peer Insightsa proglašeni kao najbolji izbor kupaca za infrastrukturu žičanog i bežičnog LAN-a za 2021. godinu. U budućnosti ćemo i dalje biti posvećeni usmjeravanju na kupce i kontinuirane inovacije te ustrajati u pomaganju kupcima da prihvate potpuno bežičnu, inteligentnu mrežu u cloudu. Također smo zahvalni i na povratnim informacijama koje dobivamo od Gartner Peer Insightsa”, rekao je Li Xing, predsjednik Huawei Campus Network Domaina.

  Cilj Gartner Peer Insights platforme je pomoći liderima IT industrije u donošenju odluka o kupnji te pomoći dobavljačima koji traže nepristrane i objektivne informacije od strane kupaca, a platforma uključuje više od 350.000 recenzija na više od 355 tržišta.

  PRIDRUŽITE SE TEHIX DISCORDU

  Lario Kremerhttps://www.tehix.hr/
  Veliki ljubitelj assassin's creed franšize.
  Subscribe
  Notify of
  guest

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments