More

  Logitech G402 – Recenzija

  5,291FansLike
  6,289FollowersFollow
  52FollowersFollow
  112SubscribersSubscribe
  www.trust.com

  PAKOVANJE I PROPRATNI PAKET


  Pakovanje je vrlo prepoznatljivo za Logitechove proizvode.Na samoj kutiji se vec vidi da je proizvod od kvaliteta.U samoj kutiji dobijamo miš,uputstvo za upotrebu i Logitech nalepnicu.

  SPECIFIKACIJE


  Logitech deklariše G402 kao najbrži miš na svetu. Naime, puna oznaka miša je Logitech G402 Hyperion Fury.Matična kompanija ističe kombinaciju svoje Delta Zero tehnologije i Fusion Engine hibridnog senzora, što rezultuje brzini pracenja od preko 500 IPS i ima 240-4000 DPI-a što je malo nizi raspon od uobičajenih Logitechovih G modela,takodje se moze podešavati polling rate imate opcije od, 125,250,500,1000 što je klasično za naprednije gaming miševe.Naravno tu je i 32-bitni ARM procesor i takodje tasteri koji garantovano odradjuju preko 20 miliona klikova.


  DIZAJN I ERGONOMIJA

  Zahvaljujuci zakrivljenosti prema gore i blago nagnutom naslonu za prste,Hyperion G402 se cini jako udoban za ruku,bez obzira da li imate malu ili veliku šaku G402 ce vas pokriti bez problema.Ukupan broj tastera je 8,sa leve strane miša se nalaze 5 dugmadi koji služe za,forward i back, i 3 dugmeta za podešavanje DPI. G402 nažalost nema RGB već samo obicna LED svetla koja svetle u plavoj boji.Nažalost, za sve one koji bi možda želeli prisustvo Hyper Scroll točkića, razočaravajuće vesti u tom pogledu, G402 ostaje dosledan G400 i G400s modelima, što znači da ne dolazi sa istim.Kada je u pitanju težina G402 teži 144 grama što nije mnogo sa obzirom da je G402 napravljen za FPS,ovo je glavna karakteristika kod G402 zato se preporučuje kao jedan od najboljih miševa za FPS igre.


  KABEL


  Kabel je dužine od 215cm što je sasvim dovoljno a i mozda čak i previse.Kabel je gumen što znaci da se mora paziti prilikom upotrebe.Na kraju se naravno nalazi USB za povezivanje na računalo.


  SOFTVER


  Kao i uvek, možete da instalirate Logitech Gaming Software, koji će vam pomoći da maksimalno optimizujete svog miša i njegovo korišćenje. Alat je standardno veoma moćan i omogućava ne samo promenu funkcija tastera, već i programiranje, makroe, stavke koje pojedinim korisnicima mogu biti izuzetno značajne. Logitech Gaming Software se instalira veoma lako i iz njega je vrlo prosto izvršiti odgovarajuća podešavanja.


  ZAKLJUČAK I ISKUSTVO

  Logitech G402 je potvrdio neke glasine da je jedan od najboljih miševa za FPS igre, također ga bez problema možete koristiti i u ostalim stvarima na računalu.

  • UDOBNOST PRI DRŽANJU
  • ODLIČAN SOFTVER
  • OMJER CIJENE I KVALITETE

  • GUMENI KABEL
  www.trust.com

  REVIEW OVERVIEW

  Logitech G402
  9

  KRATKI PREGLED

  Logitech G402 je potvrdio neke glasine da je jedan od najboljih miševa za FPS igre, također ga bez problema možete koristiti i u ostalim stvarima na računalu.
  Nikola Vasić
  Nikola Vasićhttps://www.tehix.hr/
  Web developer, veliki ljubitelj akcijskih igara i extremni ljubitelj tehnologije.

  ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

  Komentiraj

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.