Deadlic Entertainment najavio novu Lord of the Rings Gollum igricu

5,474LIKELajkaj
4,570FOLLOWFOLLOW
38FOLLOWFOLLOW
109SUBSCRIBESUBSCRIBE

Daedalic je najavio novu igru ​​pod nazivom Lord of the Rings Gollum, koja se ističe činjenicom da je cijela igra bazirana na priči o Gollumu. Također je to još jedna igrica bez filmske licence.

Lord of the Rings Gollum

U vrijeme objavljivanja trilogije, EA je imao prava za prikaz priče filma u igricama. Također postoje prava na knjige, koji omogućavaju ne samo povezivanje priča nego i neke nove naslove poput The Hobbit i Lord of the Rings: War of the Ring. Trenutno prava na filmove, iako ih ne koriste baš, ima Warner Bros., dok knjige može licencirati bilo koja druga tvrtka.

Postoji velika šansa da će se ova igrica uvelike razlikovati od filmova ili bilo kojih drugih igara koje poznajemo. Vjerujemo da Andy Serkies (koji je glumio Golluma u filmovima) neće sudjelovati u ovome projektu, u stvari čak mislimo da novi Gollum neće biti nitko sličan Andyju. Moguće je da će se i pejsaž razlikovati od onoga kojeg smo viđali u LOTR Online te da će Deadlic unijeti dosta promjena u izgledu eksterijera.

Bilo kako bilo ovo bi trebala biti jedna zanimljiva igrica, gdje ćete moći kontrolirati Golluma i kretati se kroz sjene. Još nije poznato koji će biti cilj igre, oćemo li dobiti neki story mode i oće li biti dostupan Online.

 Lord of the Rings Gollum

No ono što znamo jest, da će radnja biti smještena prije nego li u knjigama saznamo što će mu se dogoditi te da će njegova podvojena ličnost imati veliku ulogu u igranju. Nekada ćete morati donijeti tešku odluku o kojoj ćete morati raspraviti sa vaša dva glasa, no morate paziti da su oba zadovoljena.

Igrica izlazi 2021. godine što nam objašnjava zašto nemamo još niti jednu sliku igrice.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei P30 – RECENZIJA

 - Huawei P30 SPECIFIKACIJE -  ZASLON 6.1 inča, 1080 x 2340 piksela, OLED ANDROID VERZIJA Android 9.0 (Pie); EMUI 9.1 CPU Octa-core (2x2.6 GHz) PREDNJA KAMERA 32 MP - f/2.0 (wide) STRAŽNJA KAMERA 40...

Google nam predstavlja novu aplikaciju

Nedavno je Google "ubio" svoju socijalnu mrežu Google+. Iako nije bilo mnogo tugujućih za tom mrežom, Google želi kompenzirati gubitak, pa su predstavili svoju...

Dota PIT Minor 2019 se ove godine održava u Splitu

Ove godine u Splitskoj Spaladium areni nas očekuje Dota Pit Minor 2019 natjecanje u igrici Dota 2, koje je ukupno sedmo po redu. Osam...
Asim Grgić
Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here