MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL DOLAZI U KINA OVE GODINE!

5,440LIKELajkaj
6,104FOLLOWFOLLOW
33FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Maleficent: Mistress of Evil dolazi u kina 18. listopada 2019., objavio je u srijedu Walt Disney Studios. Znanstveno fantastična avantura pomiče svoj datum objavljivanja za sedam mjeseci. Film je prethodno trebao biti predstavljen 29. svibnja 2020. godine.

Walt Disney Studios se tiho priprema za jednu od najvećih godina u povijesti Hollywooda. Disney godinu započinje s Captain Marvel, zatim Dumbo, Avengers: Endgame, Aladdin, Toy Story 4, The Lion King, Artemis Fowl i Frozen 2 te će godinu završiti sa Star Wars Episode IX. U prethodnoj godini Disneyjevi filmovi su zaradili više od 7,3 milijarde dolara dok je Warner Bros zaradio 5,5 milijardi, a Universal  4,9 milijardi dolara. Svemu sudeći, 2019. godina će biti još veća.

Maleficent

Sada Disney agresivno hvata pozornost publike i s još jednim blockbusterom – Maleficent: Mistress of Evil. Maleficent iz 2014. godine bio je ogroman hit koji je globalno zaradio 758,5 milijuna dolara na budžet od 180 milijuna dolara. Angelina Jolie ponovno igra ulogu čarobnice Maleficent zajedno s Elle Fanning, Sam Riley, Imeldom Staunton, Junom Temple i Lesley Manville, koji su se pojavili u prvom filmu. Originalnoj postavi glumaca pridružuju se Michelle Pfeiffer kao kraljica Ingrith, Harris Dickinson kao princ Phillip i Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein i Robert Lindsay u još nepoznatim ulogama. Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) režira scenarij koji su napisali Linda Woolverton, Micah Fitzerman-Blue i Noah Harpster. Priča se nastavlja nekoliko godina nakon prvoga dijela i nastavit će istraživati odnos između Maleficent i Aurore dok one „stvaraju nove saveze i suočavaju se s novim protivnicima u svojoj borbi kako bi zaštitile močvaru i čarobna stvorenja koja žive u njoj“.

Ako smo nešto naučili od prvoga dijela, to je da svaka priča ima dvije strane. Možemo očekivati potpuni obrat naših najdražih klasika.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei omogućuje održiv razvoj digitalne ekonomije u Aziji

Huawei posluje u skladu s načelima otvorenosti, inoviranja, suradnje i dijeljenog uspjeha, i odlučan je u namjeri da svim pojedincima, kućanstvima i organizacijama pruži...

Huawei razvio Super Uplink tehnologiju za još veću brzinu i nižu latenciju 5G mreže

Super Uplink tehnologia povećava performanse od 20% do 60% za promet uzlazne veze u 5G mreži dok se stopa za korisnike povećava dva do...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here