Marvel’s Loki dolazi na Disney+ uslugu 2021. godine

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
55SubscribersSubscribe

Marvel Cinematic Universe imat će veliku prisutnost na Disney+ s mnoštvo MCU spinoff serija. Među potvrđenim serijama bit će i Loki, serija koja se fokusira na titularnoga asgardijskoga varalicu koji se prvi put pojavio 2011. u filmu Thor i odigrao istaknutu ulogu u evoluciji Marvelovoga filmskoga svijeta. Tom Hiddleston će se vratiti kao Loki koji koristi Infinity Stones, stečene u Avengers Endgame, za put po svemiru uplićući se u razne avanture.

Tom Hiddleston se vraća kao prevarantski bog, a društvo će mu biti britanska glumica Sophia Di Martino poznata po TV seriji Flowers i komediji Yesterday. Za vrijeme Marvel panele na San Diego Comic-Conu u srpnju ove godine, studio je otkrio svoje planove za četvrtu fazu MCU-a što uključuje seriju Loki uz mnoge druge Disney+ projekte i filmove. Marvelova vremenska crta ukazuje da će serija debitirati u proljeće 2021. negdje između premijere filma Doctor Strange In the Mulltiverse of Madness i ljetne premijere antologijske animirane serije What if?

Loki Tehix 2

Loki je složen lik – kroz filmove Thor i Avengers vidimo ga kako ide od antagonista do pomalo otkupljenoga lika koji je naučio koristiti svoje moći za dobro. Međutim, u Infinity War Loki je umro, a u Endgame Hiddleston je igrao Lokija iz alternativnoga vremena koji još nije prošao taj cijeli put otkupljenja. Ovaj „manje razvijeni“ Loki je nestao tijekom Endgamea s Tesseractom s kojim se može teleportirati bilo gdje. Pošto sada ne znamo gdje se nalazi, to su savršene okolnosti za dramsku seriju. Tom Hiddleston je potvrdio da će serija Loki odgovoriti na velika pitanja koje je postavio Endgame u vezi sa sudbinom nestašnoga boga. S novim neistraženim alternativnim svemirom, Lokijev put bi mogao biti veoma iznenađujuć, uključujući i putovanja u prošlost.

Loki Tehix 3

Marvel je također otkrio i službeni logotip za seriju Loki koju možete vidjeti na našem instagram profilu. Logotip je izazvao miješanu reakciju javnosti, pri čemu su neki hvalili njegov asimetrični dizajn kao referencu na kaotičnost i nestašluk lika, dok su ga drugi kritizirali kao jednu od rijetkih Marvelovih grafika koja je propustila poantu.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: