Marvel’s What If…? animirana serija uskoro na Disney+

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
55SubscribersSubscribe

What If…? je jedna od mnogih Marvel serija koje dolaze na Disney+ streaming uslugu, ali je posebna po tome što je prva animirana serija MCU-a. Iako je Avengers: Endgame završio niz Marvel filmova koji se sada nazivaju Infinity Saga, Marvel Cinematic Universe se nastavlja širiti. Uz mnoge filmove i serije koji dolaze kao dio četvrte faze, naši omiljeni glumci dosadašnjih filmova će posuditi svoj glas u novoj animiranoj seriji koja dolazi na Disney+ uslugu u ljeto 2021. godine. Uz What If…?, dolaze nam i serije The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Ms. Marvel, She-Hulk i Moon Knight.

RADNJA

What If…? je utemeljena na Marvel stripu koji opisuje događaje alternativnih povijesti koji je debitirao 70-ih godina prošloga stoljeća. Strip opisuje svjetove gdje su se ključni trenutci odvili drugačije. Što ako Steve Rogers nije Captain America? Što ako je Captain America zombi? Što ako je T’Challa Star-Lord? What If…? će sve te situacije istražiti i nadamo se zadovoljiti znatiželjnost obožavatelja.

What If Tehix 2

EPIZODE I GLUMCI

Serija će za početak imati deset epizoda. Na D23 Expo smo doznali da je kreativni tim predstavio 30 scenarija Kevinu Feigeu od kojih je on odabrao 25. No, brzo su shvatili da je ta brojka previše ambiciozna za početak pa su odabrali deset scenarija koji bi mogli biti najzanimljiviji obožavateljima. Prva epizoda će biti o Peggy Carter. Što ako je Peggy Carter dobila serum umjesto Rogersa? Taj scenarij je veoma dobar za početak serije jer je riječ o već poznatim likovima. Dobra vijest je da će Hayley Atwell posuditi glas u What If…?, nažalost Chris Evans se neće vratiti. No, veoma impresivan broj glumaca se vraća i posudit će glasove za ovu animiranu seriju.

Zajedno s Atwell, potvrđeno je da će se i sljedeći glumci vratiti: Michael B. Jordan (Killmonger), Sebastian Stan (Bucky Barnes/Winter Soldier), Josh Brolin (Thanos), Mark Ruffalo (Hulk), Tom Hiddleston (Loki), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Chris Hemsworth (Thor), Chadwick Boseman (T’Challa/Black Panther), Karen Gillan (Nebula), Jeremy Renner (Clint Barton/Hawkeye), Paul Rudd (Scott Lang/Ant-Man), Michael Douglas (Hank Pym), Neal McDonough (Dum Dum Dugan), Dominic Cooper (Howard Stark), Sean Gunn (Kraglin), Natalie Portman (Jane Foster), David Dastmalchian (Kurt), Stanley Tucci (Dr. Abraham Erskine), Taika Waititi (Korg), Toby Jones (Arnim Zola), Djimon Hounsou (Korath), Jeff Goldblum (Grandmaster), Michael Rooker (Yondu) i Chris Sullivan (Taserface).

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.