fbpx

Najavljena nova generacija LG monitora za 2020.

5,385FansLike
6,367FollowersFollow
41FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Kompanija LG Electronics je najavila svoju novu generaciju „Ultra“ monitora za 2020. godinu. Najavljena su ukupno 3 nova monitora: UltraFine Ergo, Ultra Gear i UltraWide, a monitori će biti predstavljeni na sajmu CES 2020.

UltraFine Ergo

Image result for UltraFine Ergo

UtraFine Ergo je 31,5 inčni, 4K UHD zaslon. Osvježava se na 60 Hz i ima USB-C priključak, kao i 2 HDMI utora. USB-C kabel, koji ima nenadmašive performanse, omogućava 4K snimanje slika, brzi prijenos podataka i punjenje prijenosnog računala putem jednog kabela, ali zahvaljujući HDMI-u, to bi trebalo dokazati pristojno rješenje za radne površine podjednako i za Mac i Windows korisnike. Također ima AMD FreeSync tehnologiju i vrijeme odziva od 5 ms. Ergo je pretežno dizajniran za profesionalne radnike i sve one koji provode značajnu količinu vremena za radnim stolom.

UltraGear

Image result for UltraGear

Slijedeći je UltraGear. Nova linija monitora za igre koja obećava munjevitu brzinu i izvrsnu kvalitetu slike. Postoji 27-inčni model koji dolazi s 1ms Nano IPS zaslonom i stopom osvježavanja od 144Hz, a može doseći 160Hz. Jedan kabel DisplayPort pruža podršku za VESA Display Stream Compression (DSC) što omogućava minimalne gubitke pri rukovanju 4K UHD slikama. Osim što pruža bogate, živopisne slike i izuzetnu brzinu, VESA DSC kompatibilan je s HDR-om i kompatibilan je s NVIDIA G-SYNC®, nudi mogućnost osvježavanja s promjenjivom brzinom i prilagodljivu tehnologiju sinkronizacije.

Dostupni su i 34 i 38-inčni modeli koji standardno dolaze s osvježavanjem od 160 Hz. 27 i 38-inčni modeli imaju VESA DisplayHDR 600 certifikat, dok 34-inčni model podržava VESA Display HDR 400.

UltraWide

Related image

Posljednji LG-ov zaslon je novi UltraWide monitor. UltraWide je zakrivljeni 38-inčni UltraWide QHD + model. Sadrži rezoluciju od 3840 x 1600 (skoro 4K), a dolazi s istim Nano IPS zaslonom / 144Hz osvježavanjem kao i 27-inčni UltraGear. Kompatibilan je s NVIDIA G-SYNC i dolazi s Thunderbolt 3 povezivanjem.

Zahvaljujući Thunderbolt 3 povezivanju, ovaj je monitor izvrstan dodatak bilo kojoj radnoj stanici. LG-jev najnoviji UltraWide ima trostruko veću sliku na ekranu od 16: 9 Full HD (1920 x 1080) monitora, pružajući dovoljno prostora za istovremeno pisanje koda, uređivanje i pregled cijelog sadržaja. Štoviše, Nano IPS zaslon monitora pokriva 98 posto prostora u boji DCI P3 za nevjerojatno prirodne i realne slike. Certificiran kao VESA DisplayHDR 600, ovaj monitor pruža zaista dinamično HDR iskustvo na divovskom 38-inčnom zaslonu.

Kao što je spomenuto, ti bi se monitori trebali predstaviti na CES 2020. Međutim, o cijeni ili datumu objave do sada nema riječi.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei predstavio HMS Core 4.0

Huawei je predstavio ažurirani HMS Core 4.0 koji će programerima širom svijeta dati mogućnost za još učinkovitiji razvoj i poslovni uspjeh njihovih aplikacija. Integrirajući...

Što je to AI?

Izraz  „umjetna inteligencija“ je tehnologija koja napreduje više nego ikad i postala je ključni dio tehnološke industrije. Nalazimo je u zdravstvu i vojsci; pomaže ljudima...

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

Huawei, predvodnik u razvoju ključnih tehnologija poput 5G-a i umjetne inteligencije, usmjeren je na razvoj konkretnih rješenja koja korištenjem naprednih tehnologija mogu...

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Huawei Consumer Business Group je objavio kako je do kraja 2019. godine isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona. Snažna prodaja rezultat je predanosti u...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here