Što sve znamo o najiščekivanijoj igrici Grand Theft Auto 6 (GTA 6)?

5,468LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
110SUBSCRIBESUBSCRIBE

GTA 6 je definitivno najiščekivanija igrica nakon Red Dead Redemption 2 naslova. Iako ne postoje određene stvari koje je Rockstar objavio, GTA 6 je i dalje među najtraženijim igricama na Google servisu. Prema dostupnim podatcima Google Trenda, GTA 6 su u zadnja tri mjeseca korisnici na dnevnoj bazi pretraživali i do 1000 puta.

GTA 6

Pucnjave, misije, krađe auta i ostale lude stvari obilježile su mnoge živote i vjerujem da ne postoji osoba koja nije čula za Grand Theft Auto serijal. Dok Rockstar rješava najnovije čudo igrice Red Dead, mi se veselimo i maštamo o novom nastavku GTA. Još davne 2013. godine direktor Rockstar-a je za jednu televiziju rekao kako neće stati na GTA 5 dijelu. Nakon prve ne toliko dovoljne potvrde da je najnoviji šesti nastavak u planu, dolazi nova potvrda od iste osobe sa jednog gaming sajma.

PRENOSIMO U CIJELOSTI GOVOR:

Grand Theft Auto nije samo naslov najpopularnije igre. GTA je vaša mašta, koju samo vi razumijete i nitko drugi. Ovim putem mogu reći da je u planu i skorijoj budućnosti definitivno Grand Theft Auto 6 nastavak, ali to je za sada sve što smijem reći. Prvo moramo riješiti Red Dead Redemption 2 koji je u zaostatku pa ćemo se zatim bazirati na najnoviji Grand Theft Auto nastavak!

Leslie Benzies (Rockstar President)

Grand Theft Auto 6 – SLUŽBENI DATUM IZLASKA?

Trenutno ne postoji niti jedna vijest o službenom datumu. Neki od suradnika i kritičara Rockstar kompanije govore kako bi igrica trebala doći negdje između 2020. i 2022. godine. Trenutno su fokusirani na Red Dead Redemption i Grand Theft Auto ONLINE platforme, a nakon stabiliziranja same Red Dead platforme trebali bi saznati prve postotke samog nastavka. Svi vjeruju kako će Rockstar pratiti svoj tempo i krenuti malo po malo, kako je i do sada to činio. Prvo promjena logotipa na svim društvenim mrežama, zatim promjena bannera i onda jedan od službenih postera samog proizvoda tj. igrice.

Grand Theft Auto 6 – POSTOJI LI SLUŽBENI TRAILER?

Nažalost ne postoji i ne vjerujte u svakakve trailere koji se postavljaju po YouTube-u i ostalim platformama. Kada izađe službeni trailer vjerujemo da ćete svi saznati u roku od par sati. Ipak je Grand Theft Auto 6 najiščekivanija igrica, te se očekuje “eksplozija” interneta.

Grand Theft Auto 6 – 100% KOMPATIBILNI VR?

Neke glasine tvrde kako će Rockstar svoje najnovije izdanje GTA serijala osposobiti za 100 postotno VR iskustvo. Sve je moguće, tehnologija je napredovala i manje kompanije od Rockstara danas imaju dostupne 100% VR igrice. Grand Theft Auto 6 VR biti će dostupan kako glasine navode putem PlayStation VR sistema i HTC Oculus Rift-a. Također se priča kako će Rockstar pustiti u prodaju i vlastiti VR set, hoće li to biti još nešto što ćemo dobiti uz Grand Theft Auto 6 ili ne? Ostaje nam samo čekati.

Grand Theft Auto 6 – MOŽEMO LI OČEKIVATI ŽENSKE GLAVNE LIKOVE?

Još se 2012. pričalo o ženskom karaktera. U jednom intervju Dan Houser (Rockstar Co-founder) je rekao kako nisu imali otvorene planove za ženske karaktere u GTA 5 naslovu, ali da ne isključuje da možda u nekome od nastavaka franšize naletimo na jednog takvog.

Na žalost ženski karakter nije bio u planu za GTA 5 igricu. Teško je bilo uklopiti u scenarij igrice žensku osobu, to bi značilo mijenjanje kompletne teme, toka igre i mnogo drugih stvari. Je li moguće staviti ženskog karaktera u ovaj tip igre? Da moguće je i nismo izostavili opciju da to baš bude u bližoj budućnosti novih naslova.

Dan Houser (Rockstar Co-founder)

Grand Theft Auto 6 definitivno dolazi i to službeno od većih ljudi u kompaniji. Nažalost trenutno nemamo nikakvih službenih informacija koje bi mogli povezati s novim nastavkom. Jedno je sigurno, ovo je jedna od najiščekivanijih igrica svih vremena. Za sada Rockstar drži prva dva mjesta u zaradi i prodaji svojih primjeraka. Na prvome mjestu je Grand Theft Auto 5 dok je na drugome mjestu Red Dead Redemption 2. Sada još samo neka dođe šesti nastavak GTA serijala, pa će to zasigurno biti još jedno mjesto na vrhu trona, a koje će točno biti, 1. 2. ili 3., ostaje nam samo čekati.

NAJNOVIJI ČLANCI

Rast vrijednosti Huaweija: Skok na BrandZ ljestvici

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.org
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here