Najiščekivanije nove serije koje ćemo gledati u drugoj polovini 2018. godine

5,472LIKELajkaj
4,570FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
111SUBSCRIBESUBSCRIBE

Prva polovina godine protekla je u znaku sjajnih serija, a jednako ćemo sjajne (ako ne i bolje) serije gledati u nastavku godine.

Heathers

Ovo je “remake” klasika iz 1988. godine koji se može pogledati na Netflixu, a prati niz događaja koji se odvijaju nakon što skupina neprilagođenih učenika preuzme školu. Heathers stiže 10. srpnja 2018. godine.


Sharp Objects

Nova serija redatelja Jeana Marca Valléea koji je inače režairao seriju “Big Little Lies”, stiže na HBO na ljeto 2018. godine. Radnja prati novinarku koju tumači Amy Adams, a koja istražuje ubojstvo dviju djevojčica u njenom rodnom gradu. Sharp Objects nam stiže 7. lipnja 2018. godine.


Castle Rock

Serija “Castle Rock” nazvana je prema fiktivnom gradu kojeg je Stephen King smjestio u New England, a u kojem psi postaju zli, a demoni rade u trgovinama s tričarijama. Serija nije direktna adaptacija njegovih knjiga, ali će svake sezone donijeti novu priču s novim likovima koje će posuđivati iz njegovih djela. Castle Rock dolazi 25. lipnja 2018. godine.


Maniac

Maniac je nova serija redatelja serije “True Detective”, Caryja Fukunage. Radi se o adaptaciji norveške crnohumorne serije koja prati mladog muškarca (Jonah Hill) koji sanjari o drugačijem životu dok je smještem u psihijatrijskoj ustanovi. U seriji se pojavljuje i Emma Stone. Maniac vjerojatno stiže u drugoj polovici 2018. godine.

Serija


The Ballad of Buster Scruggs

Ovo je prva serije slavne braće Coen. Radi se o vestern mini seriji od šest epizoda u kojoj se pojavljuju James Franco i Zoe Kazan. The Ballad of Buster Scruggs stiže u drugom dijelu 2018.

Serija


Ovo bi bio naš izbor najiščekivanijih serija koje ćemo gledati u nastavku 2018. godine.

NAJNOVIJI ČLANCI

19 puta brže učitavanje igrica dolazi na PlayStation 5 konzoli

Sony je odlučio otkriti posebnosti novog hardvera koji će koristiti sljedeće PlayStation konzole. Novu vrstu hardvera predstavili su za portal Wired, pa smo tako...

Prošlo je 12 godina otkako je Marija Šerifović sa pjesmom MOLITVA pobijedila na Euroviziji

Prošlo je 12 godina otkako je Srbija odnijela pobjedu na Euroviziji 2007. godine sa pjesmom MOLITVA koju je izvela jedna od najpoznatijih ženskih glasova...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here