VIŠE

  Nakon velikog interesa korisnika Huaweija, Bolt u AppGalleryju pokreće i Bolt Food

  5,334FansLike
  6,413FollowersFollow
  46FollowersFollow
  317SubscribersSubscribe

  Nakon velikog uspjeha njihove aplikacije za taksi prijevoz na Huaweijevoj AppGallery platformi, Bolt je korisnicima Huaweija odlučio kroz AppGallery na raspolaganje staviti i aplikaciju za narudžbu hrane Bolt Food. Aplikacija Bolt Food bit će dostupna diljem Europe, čime je Bolt dodatno osnažio suradnju s Huaweijem.

  Bolt je prošlog ljeta bio jedan od prvih poznatijih brendova koji je postao dio Huaweijeve platforme za distribuciju aplikacija te je na taj način iskoristio brz rast korisnika. Bolt aplikacija za taksi prijevoz preuzeta je, odnosno ažurirana, gotovo 4 milijuna puta. Bolt je tako dodatno učvrstio reputaciju jedne od najbržih, najsigurnijih i najpouzdanijih dostupnih usluga sa konkurentnim cijenama.

  Bolt je ulaskom u AppGallery dobio pristup velikom broju korisnika Huaweijevih pametnih telefona što je povećalo korisničku bazu kompanije. AppGallery je vrlo brzo postao treća po veličini tržište aplikacija sa 530 milijuna aktivnih korisnika mjesečno (MAU), sa stopom rasta u Europi od 61,5 posto godišnje. Trenutno AppGallery u Europi ima 42 milijuna korisnika.

  Korisnici su tražili Bolt Food na AppGalleryju

  Integriranje i Bolt Food aplikacije u AppGallery platformu predstavlja prekretnicu i za Huawei i za Bolt, s obzirom da ta odluka predstavlja izravan i vrlo brz odgovor na snažnu potražnju korisnika. Integraciju Bolt Food aplikacije u AppGallery je zbog pandemije i brojnih ograničenja s kojima su suočeni, tražilo više od 2000 korisnika. Rast interesa korisnika za naručivanjem hrane za van u skladu je s tržišnim trendovima koje je ova pandemija zapravo samo dodatno pojačala i ubrzala.

  Bolt Food prisutan je u dvadeset zemalja i 40 gradova diljem Europe i Afrike, a tržišni rast je brži od konkurentskih aplikacija.

  Bolt Food se pokušava nametnuti na vrlo konkurentnom tržištu dostave hrane kroz pristupačnu, ali visoku kvalitetu usluge. Ta je filozofija u skladu s poslovanjem kompanije u segmentu prijevoza, gdje omogućuju vožnju po nižim cijenama. Procjenjuje se da su Boltovi troškovi dostave hrane obično i do 25% niži od troškova njihovih konkurenata što Bolt Food čini izvrsnim izborom za potrošače.

  Ali Bolt je otišao mnogo dalje od osiguravanja konkurentnih cijena i brzih isporuka. Za razliku od ostalih aplikacija za naručivanje hrane za van, Bolt osigurava da su njegove isporuke predvidljive, brže i pouzdanije, što je rezultat velikog iskustva u poslovanju s prijevozom.

  Značajan dio popularnosti Bolta na AppGallery je i njegova sposobnost prihvaćanja Huaweijeve “glokalne” strategije, fokusirane na razvijanje odnosa pružatelja aplikacije, lokalnih biznisa i samih korisnika. Bolt Food pokazao je sličan pristup demonstrirajući veliku usredotočenost na potrebe lokalnih kupaca za cjelokupnim korisničkim iskustvom, izborom, dostavom i cijenom, praćenim atraktivnim promocijama i posebnim ponudama.

  Partnerstvo s vlasnicima aplikacija

  Bolt Food prva je aplikacija za naručivanje hrane za van na regionalnoj razini u potpunosti integrirana s HMS-om.  Aplikacija je najnovija u sve većem broju poznatih aplikacija koje su prilagođene ili u potpunosti posebno izrađene za milijune korisnika Huaweijevih najnovijih HMS uređaja poput P40 ili Mate 40 ili Mate 30 serije.

  Kako bi aplikaciju za naručivanje hrane dodatno predstavili potrošačima, Bolt i Huawei zajedno pokreću nizu promotivnih kampanja za korisnike. To će uključivati pokretanje posebnih oglašivačkih formata,  preporuka kod pretraživanja na AppGalleryju, slanje sistemskih poruka korisnicima u regiji CEE i Nordics, kao i odabranim zemljama u zapadnoj Europi i širom svijeta. Huawei će pokrenuti i sveobuhvatnu oglašivačku kampanju kroz aplikacije trećih strana i kroz vlastite izvorne aplikacije, a pokrenut će se i zajedničke aktivnosti kompanija na društvenim mrežama.

  Podrška Boltu dio je Huaweijeve predanosti zajedničkom rastu i razvoju brendova i developera kroz AppGallery. Bolt Food možete preuzeti kroz AppGallery.

  PRIDRUŽITE SE TEHIX DISCORDU

  Avatar
  Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
  CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.
  Subscribe
  Notify of
  guest

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments