fbpx

Netflixov ‘The Witcher’ ima priču za sedam sezona

5,418FansLike
6,367FollowersFollow
38FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Netflixova serija “The Witcher” koja je bazirana na popularnoj istoimenoj videoigri je mjesec dana od izlaska. Očito je da ne možemo reći kakva je i hoće li ispuniti očekivanja svih obožavatelja Witcher videoigara i knjiga, ali možemo reći da nam dolaze dobre vijesti. Glavna producentica Lauren Hissrich je za GamesRadar rekla kako je već ”skrojila” priče za sedam sezona.

The Witcher sedam sezona

”Nemamo još ni drugu sezonu i nadamo se da hoćemo, ali sada nam je glavna misao kako da godinama dobijemo pozornost gledatelja” rekla je Lauren Hissrich. Dodala je kako bi najgoru stvar mogli učiniti tako što bi se fokusirali samo na prvu sezonu bez razmišljanja o daljnjem razvijanju likova.

Upozorila je gledatelje da se previše ne povežu s likovima tokom prve sezone jer kako kaže neće svi preživjeti.

Vrijedno je spomenuti da “The Witcher” trenutno nije predviđen za više od jedne sezone, ali popularnost ovoga naslova kao igre, pozitivne reakcije publike na rane trailere i naravno riječi glavne redateljice Lauren Hissrich koja je voljno raspravila buduće planove s ovom serijom, daje nam nadu da će serija ipak trajati puno više od jedne sezone.

Još je dobro za znati da Lauren Hissrich ima, koliko god nedorađena bila, viziju kraja serije na umu, što bi pomoglo da izbjegne nezadovoljavajući kraj kao Game of Thrones.

Za sve one koji traže nešto za ispuniti rupu koju im je ostavio Game of Thrones, ova serija će vas sigurno zainteresirati zbog toga što ima sličan ”dark-fantasy” koncept te zbog načina na koji će se odnositi prema likovima tokom razvijanja radnje.

Prvu sezonu serije “The Witcher” možete pogledati na Netflixu od 20. prosinca ove godine.

NAJNOVIJI ČLANCI

Ryan Reynolds i John Krasinski rade film Imaginary Friends

Ryan Reynolds i John Krasinski udružuju se za film Imaginary Friends, fantastičnu komediju koju je Paramount pokupio. Studio je izašao na vrh...

Apple planira vlastite VR i AR uređaje

Apple već 10 godina istražuje i proučava tehnologiju virtualne i proširene realnosti. U zadnje vrijeme VR tehnologija je u velikome usponu i ima ogromnu...

Google Stadia će se lansirati s dvanaest igara

Google Stadia će se lansirati s dvanaest igara

Huaweijevo Single Voice Core rješenje osvojilo dvije nagrade na Voice & Advanced Communications Summitu

Huawei je na ovogodišnjem Voice & Advanced Communications Summitu održanom prošlog tjedna u Berlinu osvojio dvije nagrade – „Best 5G Voice Solution" i "Communications Innovator...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here