Lara Croft u novoj Tomb Raider igri više ne liči na sebe

5,440LIKELajkaj
6,104FOLLOWFOLLOW
33FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Ako ste se nadali da ćemo u igri Shadow of the Tomb Raider na jesen ove godine vidjeti Laru Croft kako puca iz ikoničnih “duplih pištolja”, moramo vas razočarati.

Iako je to jedan od osnovnih elemenata koji su pomogli definirati lik Lare Croft u prvim Tomb Raider igrama, pištolji se neće pojaviti u Shadow of the Tomb Raideru jer ne odgovaraju kreativnoj viziji igre, odnosno ove moderne Tomb Raider trilogije koju Shadow of the Tomb Raider završava.

Lara Croft

Po riječima režisera nove igre Dana Bissona, kako prenosi SirusGaming, luk i strijela zamijenili su ikonične pištolje u ovoj modernoj viziji Lare Croft.

“Ne. Ne želim to. Za nas je ovo njezin definirajući moment”, rekao je Bisson priupitan o pištoljima i oskudnijoj odjeći karakterističnoj za starije TR igre i nastavio: “Nećemo je obući u kratke hlačice s duplim pištoljima, dok nosi bikini; to nije ova igra.”

Lara Croft

 No ako vam ta nova, modernija Lara Croft nikad nije sjela, bez brige – Bisson je osjećao potrebu da pojasni kako ne može komentirati buduće Tomb Raider naslove i smjer kojim bi Lara Croft kao lik u njima mogla poći, ali kako će u njegovoj igri luk i dalje biti potpisno oružje.

 

Da podsjetimo, Shadow of the Tomb Raider izlazi u 14. septembra ove godine u verzijama za PC, PS4 i Xbox One.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei omogućuje održiv razvoj digitalne ekonomije u Aziji

Huawei posluje u skladu s načelima otvorenosti, inoviranja, suradnje i dijeljenog uspjeha, i odlučan je u namjeri da svim pojedincima, kućanstvima i organizacijama pruži...

Huawei razvio Super Uplink tehnologiju za još veću brzinu i nižu latenciju 5G mreže

Super Uplink tehnologia povećava performanse od 20% do 60% za promet uzlazne veze u 5G mreži dok se stopa za korisnike povećava dva do...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here