fbpx

Lara Croft u novoj Tomb Raider igri više ne liči na sebe

5,364FansLike
6,718FollowersFollow
43FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Ako ste se nadali da ćemo u igri Shadow of the Tomb Raider na jesen ove godine vidjeti Laru Croft kako puca iz ikoničnih “duplih pištolja”, moramo vas razočarati.

Iako je to jedan od osnovnih elemenata koji su pomogli definirati lik Lare Croft u prvim Tomb Raider igrama, pištolji se neće pojaviti u Shadow of the Tomb Raideru jer ne odgovaraju kreativnoj viziji igre, odnosno ove moderne Tomb Raider trilogije koju Shadow of the Tomb Raider završava.

Lara Croft

Po riječima režisera nove igre Dana Bissona, kako prenosi SirusGaming, luk i strijela zamijenili su ikonične pištolje u ovoj modernoj viziji Lare Croft.

“Ne. Ne želim to. Za nas je ovo njezin definirajući moment”, rekao je Bisson priupitan o pištoljima i oskudnijoj odjeći karakterističnoj za starije TR igre i nastavio: “Nećemo je obući u kratke hlačice s duplim pištoljima, dok nosi bikini; to nije ova igra.”

Lara Croft

 No ako vam ta nova, modernija Lara Croft nikad nije sjela, bez brige – Bisson je osjećao potrebu da pojasni kako ne može komentirati buduće Tomb Raider naslove i smjer kojim bi Lara Croft kao lik u njima mogla poći, ali kako će u njegovoj igri luk i dalje biti potpisno oružje.

 

Da podsjetimo, Shadow of the Tomb Raider izlazi u 14. septembra ove godine u verzijama za PC, PS4 i Xbox One.

ZAP-Hosting Gameserver and Webhosting

NAJNOVIJI ČLANCI

HUAWEI AppGallery: Siguran i pouzdan ekosustav mobilnih aplikacija

Huaweijeva vizija je učiniti HUAWEI AppGallery otvorenom, inovativnom platformom za distribuciju aplikacija Huawei želi strogo zaštititi privatnost i sigurnost korisnika pružajući im jedinstveno i pametno iskustvo.

Another Eden – Recenzija

Another Eden: The Cat Beyond Time and Space je besplatna igra uloga koju je razvio Wright Flyer Studios, a objavila GREE, Inc. Another Eden uključuje...

Huawei predstavio niz novih 5G proizvoda

Huawei Consumer Business Grupa (CBG) održala je virtualno predstavljanje novih proizvoda u Barceloni, tijekom kojeg je predstavila niz novih 5G proizvoda te strategiju koja demonstrira...

Huawei želi podržati digitalizaciju Europe i ubrzati gospodarski rast

Zahvaljujući mreži istraživačkih centara i suradnji s istraživačkim institucijama i sveučilištima koje Huawei ima diljem Europske unije, Huawei može ubrzati europsku...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here