VIŠE

  Od sada uz aplikaciju MoreApps možete jednostavno instalirati popularne aplikacije na Huawei

  5,334FansLike
  6,413FollowersFollow
  46FollowersFollow
  192SubscribersSubscribe

  Novi Huawei uređaji dolaze sa novim operativnim sistemom, pa tako kada prvi put kupite mobilni uređaj dočekati će vas alternativa pod nazivom AppGallery, no na žalost u njoj ne možemo pronaći popularne aplikacije na koje su se ljudi godinama i godinama navikavali i koje su postale svakodnevica kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Kompanija kao što je Facebook INC. napravila je alternativu pa tako kada u tražilicu upišete facebook ili instagram izbaciti će vam da odete na njihovu službenu stranicu i preuzmete aplikaciju.

  No što je sa aplikacijama koje ne možete pronaći na aplikaciji i koje ne nude tu alternativnu metodu kao što je Facebook uveo. Među njima se na žalost i nalaze najpopularnije aplikacije kao što su Chrome, YouTube, Gmail, Twitter. Za njih dolazi nova aplikacija pod nazivom MoreApps kao što ste mogli vidjeti iz naslova članka. Ova aplikacija radi na isti princip kao i svaki drugi dućan za aplikacije. Preuzmete MoreApps iz AppGallery aplikacije i vratite se lakom preuzimanju aplikacija.

  SLIKA: MoreApps (appgallery.cloud.huawei.com)

  Pratite naš portal jer ćemo samo za vas testirati aplikaciju i dostaviti vama informacije iz prve ruke, a neke video klipove iz aplikacije možete pogledati na našem Instagram i Facebook profilu.

  PRIDRUŽITE SE TEHIX DISCORDU

  Avatar
  Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
  CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

  2 KOMENTARI

  1. Super članak, jako dobro objašnjeno, i sama sam isprobala More Apps tako što sam ju instalirala putem Huawei AppGallery-a i super funkcionira.

   • Poštovana Rina,

    drago nam je da vam se sviđa članak i da se slažete sa nama. Drago nam je da dijelimo ista razmišljanja i da to nije prepreka za Huawei.

    SRDAČAN POZDRAV!

    Tehix.hr TIM

    #OstaniDoma

  Komentiraj

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  %d blogeri kao ovaj: