VIŠE

  OTVORENE PRIJAVE ZA 8. STAR FILM FEST

  5,334FansLike
  6,413FollowersFollow
  46FollowersFollow
  303SubscribersSubscribe

  Star Film Fest je službeno otvorio prijave za natjecateljski program. Za sudjelovanje se mogu prijaviti svi mladi filmaši između 18 i 35 godina u godini proizvodnje filma. 

  Prijavljeni filmovi ne smiju biti duži od 25:00 minuta te moraju biti producirani u protekle dvije godine, najranije 1. siječnja 2019. godine. 

  Osmi zvjezdani festival održat će se u Sisku od 26. do 28. kolovoza 2021. Natjecateljski filmovi mogu se prijaviti u kategorijama dokumentarni, igrani, eksperimentalni, animirani i industrijski film. 

  Osim nagrada u spomenutim kategorijama, dodijeljene će biti i nagrade “Specijalna zvjezdica” za najbolji film po ocjeni publike, najbolji regionalni film, najbolju montažu, najbolju fotografiju (kameru) i selektorski najbolji film.

  Ove godine jedan od pobjedničkih filmova ima priliku osvojiti i  “Zvjezdanu prašinu” – novčanu nagradu koja će dobitnika potaknuti na daljnje stvaranje. 

  Prijave su otvorene do 16. svibnja 2021., a sve uvjete sudjelovanja možete pronaći u pravilniku. Prijaviti se možete putem Festhome platforme ili putem prijavnice na službenoj stranici Star Film Festa. Prijava se podnosi na jedan od navedenih načina,  kako ista prijava ne bi pristigla putem Festhome platforme i putem službene stranice. 

  Prošlogodišnje, sedmo izdanje Star Film Festa održano je na lokaciji Kazališta 21 i online, putem live stream-a na službenoj stranici. Ove se godine organizatori nadaju zaprimiti još veći broj prijava. Uživajmo u filmu pod sisačkim zvjezdanim nebom, neovisno o okolnostima. 

  PRAVILNIK: 

  https://sfilmfest.com/prijava/

  PRIJAVE:

  https://festivals.festhome.com/festival/star-film-fest

  https://sfilmfest.com/prijava/

  PRIDRUŽITE SE TEHIX DISCORDU

  Antonio Grgurić
  Antonio Grgurićhttp://www.tehix.hr
  Ljubitelj RPG igara i GTA serijala. Veliki zaljubljenik u hardver!
  Subscribe
  Notify of
  guest

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments