Overwatch 2 nam uskoro dolazi uz bogatiji sadržaj

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
38SubscribersSubscribe

U sljedećem tvitu koji je snimljen tri sata nakon što je prvotno objavio priču, pisac ESPN-a Rod Breslau pojasnio je svoje izvještavanje.

“Da pojasnim iz svog originalnog tvita, vrlo vjerovatno sljedeće ponavljanje Overwatcha neće biti “Overwatch 2”, već će više biti nešto u smislu “Overwatch: Chapter 2″, ” izjavio je Breslau.

Breslau je također pojasnio svoje ranije izvještavanje o navodnom 32. junaku Overwatcha, za koji se mislilo da će ga nazvati “Echo”.

“Moj prethodni tvit o heroju 32, za koji se očekuje da bude Echo, izbrisan je jer vjerojatno nije istinit, a priča je ažurirana”, tweetao je Breslau.

Izvorna priča na sljedeći način:

Blizzard će otkriti nove detalje o sljedećem ponavljanju Overwatch-a na BlizzConu sljedećeg tjedna, navodi se u izvještaju ESPN-a. “Overwatch 2” sadrži novi logo za franšizu, nove modove igre, karte, junake, PvE značajke i naizgled revidirane herojske sposobnosti za to PvE značajke. ESPN je informacije dobio preko izvora na BlizzCon-u, kao i dokument o obuci za taj događaj.

Novi logotip ima isti kružni dizajn kao i originalni Overwatch logotip, ali s narančastom oznakom “2” koji je dodan s desne strane.

Talenti heroja i predmeti iz igre također se pojavljuju u PvE modu Overwatch 2, koji će prema ESPN-ovom izvještavanju sadržavati barem jednu misiju. Prema slikama koje je dobio Overwatch YouTuber Stylosa, čini se da će to značiti da će umjesto 2-4 primarne vještine svaki lik imati nekakav napredni sustav koji otključava dodatne sposobnosti. Što više razina određeni igrač ima, može izabrati neodređeni broj talenata.

PvE misija bit će redoslijed temeljen na četiri igrača u Rio de Janeiru.
Overwatch 2 će također predstaviti novi način igre pod nazivom “Push”, koji će biti postavljen na novoj mapi sa sjedištem u Torontu, Kanada, prenosi ESPN.

Očekuje se da će nova PvE misija i novi Push mod biti reproducirani na BlizzCon-u, koji počinje 1. studenog.

Dokument o obuci također sadrži podatke o Echou, 32. junaku u Overwatchu.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: