Pjevač Marko Kutlić iz Pravila Igre samo za Tehix

5,405FansLike
6,367FollowersFollow
43FollowersFollow
111SubscribersSubscribe

U glazbene vode stupio je kako nam kaže čim je ugledao svijetlo ovoga svijeta. Oduvijek je znao da se želi baviti glazbom i kada je školovanju došao kraj odlučio se maksimalno posvetiti glazbi. Pjevanje je nešto što je samo izašlo iz njega uz to i glazba sama po sebi, bilo to skladanje, pisanje, sviranje ili pjevanje to je sve što je od samoga početka bilo u njemu kako nam je rekao i kako mi sami mislimo dar od Boga. Ako nam bog nešto podari to je naša misija da tu kvalitetu gradimo u sebi. 

Volim svirati i pjevati ljudima, glazbom uljepšati nekome trenutak u lošem danu
ili dan u lošem mjesecu, onaj osmjeh koji dobijem zauzvrat ili zagrljaj ili neka lijepa riječ za mene je najveća plaća.

Svaka osoba ima nešto što ju je dotaklo u dubinu srca pa nam tako Marko govori da nikada neće zaboraviti koncert u Zagrebu u klubu Roko, koji je bio popunjen do zadnjega mjesta. Kako nam kaže tokom cijelog koncerta kroz glavu mu je prolazilo kako je tu do prije 3 godine izlazio sa društvom i slušao druge kolege, a dana ima vlastiti koncert na tome mjestu taj osjećaj može biti jedino neopisiv. Sve te pozitivne stvari nekada se mogu zaboraviti, ali kod Marka i ne baš kako nam kaže, nikada nije razmišljao o odustajanju s pjevačkom karijerom, ako ikada u nekoj kako on kaže “ludoj” budućnosti odluči otići potpuno iz svijeta glazbe to sigurno neće biti potpuno odlaženje iz svijeta glazbe. Pravila Igre iza nas su ostavili mnoštvo hitova Nebo na mojoj strani, Kamen na duši i još njih, ali njemu je najdraža “Nebo na mojoj strani” iako su mu u početku neke pjesme na prvu bile puno bolje, ali “Nebo na mojoj strani” je baš zavolio radi vas.

Nismo mogli izostaviti ni pitanje kako je došlo do njihovog prvog hita “Nebo na mojoj
strani”. Govori iskreno da oni nisu očekivali ništa posebno od pjesme, čak su rekli da će bit sretni ako uđu u HR TOP 40. Na kraju su došli do 1. mjesta i tamo ostali 4. tjedna, “Nebo na mojoj strani” iznenadilo je i nas same. Uz sve ovo ne možemo izostaviti da Marko uz pjevanje ima vremena za svojega oca sa kojim vodi obiteljsku firmu ali ipak na kraju dana se vraća u svoje utočište, to je moja obitelj, oni su početak i kraj mog dana i bez njih moje postojanje, moje pjevanje, glazba, ništa nema smisla.

Sve je ovo jače i od nas pa nismo mogli izostaviti pitanje je li slučajno spremaju koju novu pjesmu, rekao nam je da spremaju i da će premijera pjesme biti negdje oko dana zaljubljenih 14.02.2017. Ali ime pjesme nam ipak nisu mogli reći.

Ima li Marko možda životni san? Ima ali nažalost svoj san na zemlji neće moći ostvariti, njegov san je bio da upozna Tošu Proeskog kojega će ipak upoznati negdje na nebu kada bude vrijeme. Planiraju li naši mladi momci doći u Split, “Svakako planiramo, ali nažalost ne smijemo otkrivati detalje. Neka svi prate naše službene stranice na društvenim mrežama tamo će sigurno biti obavjesti o svim koncertima Pravila Igre.”

MARKO KUTLIĆ:

Volite se i ljubite, jer ljubav je jedina bitna i bez ljubavi nema sreće.

–          Čitajte Tehix i slušajte Pravila Igre! 😀

NAJNOVIJI ČLANCI

Holiday in the Wild – RECENZIJA

Žanr: komedija, drama, romantikaGodina: 2019Redatelj: Ernie Barbarash Glavne uloge: Rob Lowe, Kristin Davis, Fezile Mpela, John Owen Lowe Zemlja: SADTrajanje filma: 85 minutaDatum izlaska:...

Microsoft planira novi Xbox koji je jeftiniji, ali i slabiji

Microsoft planira na tržište izbaciti dvije nove Xbox konzole sljedeće generacije za blagdane 2020. godine. Izvori bliski Microsoftu govore kako će druga konzola, pod...

WandaVision nam donosi nove avanture Marvel junaka

Na ovogodišnjem San Diego Comic-Conu, Marvel Studios otkrio je nekoliko nadolazećih serija za streaming uslugu Disney+, uključujući WandaVision. Zvijezde serije, koja stiže...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

OBJAVI KOMENTAR