Plaćenici 4 uskoro počinju sa snimanjem

5,458LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
33FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Nedavni intervju sa glumcem Randy Couture koji je glumio u prethodnim filmovima kao Toll Road započeo je poglavlje za film koji se dugo iščekuje Plaćenici 4 (The Expendables 4) naveo je kako bi snimanje trebalo početi oko ili iza ljeta ove godine.

Jako sam uzbuđen zbog početka sa snimanjem filma Plaćenici 4, zakazali smo snimanje za skorije vrijeme ove godine i nadamo se da će sve ići po planu.

TheArnoldFans Magazine

Iako je snimanje u planu bilo 2017. godine, Sylvester Stallone koji je i pokrenuo cijelu priču plaćenika još davne 2010. godine odlučio je napustiti franšizu plaćenika jer se nije složio sa izmjenom scenarija koja je ustupila od strane producenta Avi Lernera. Nakon čega je Arnold Schwarzenegger rekao da se ni on neće vraćati u koliko Sylvester Stallone napusti franšizu.

No na početku 2018. godine The Hollywood Reporter najpopularniji Hollywood magazin objavio je kako će se Sylvester Stallone vratiti. Špekulacije o povratku Arnolda Schwarzeneggera su prisutne iako još nitko nema službenu informaciju i o njegovom povratku.

Prisjetimo se da je Sylvester Stallone još 2016. godine za isti magazin The Hollywood Reporter rekao kako ima planove za čak 7 filmova u franšizi plaćenici i naglasio kako će se trenutno bazirati na četvorci.

Nakon članka za The Hollywood Reporter magazin Sylvester Stallone je na svome službenom Instagram profilu objavio sliku i napisao “Just when you thought it was safe to go outside… They’re coming back!”

INSTAGRAM OBJAVA:

Iako još nemamo službene informacije koje će se zvijezde vratiti i koje ćemo nove plaćenike naći u filmu oni nam garantiraju nešto neviđeno.

Ostaje nam samo čekati, iako je i to teško!

NAJNOVIJI ČLANCI

The Diamond Casino & Resort je novi GTA Online update! Kockanje i nove misije stižu 23.07.

GTA je vani već šest godina, a i dalje je jedna od najigranijih igrica na tržištu. Tako velika popularnost je definitivno radi konstantnog sadržaja...

The Lion King (titl.) – RECENZIJA

The Lion King je treći Disneyjev film ove godine koji je rađen po animiranom crtiću. Senzacija ili razočarenje? Sve detalje saznajte u nastavku. Žanr: animacija, avantura,...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.org
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here