VIŠE

  Predstavljen novi poboljšani Huawei Asistent

  5,334FansLike
  6,413FollowersFollow
  46FollowersFollow
  317SubscribersSubscribe

  Huawei Asistent osvježen je na temelju povratnih informacija korisnika iz Europe kako bi im se pružilo personalizirano iskustvo korištenja.

  Huawei je najavio kako na njihove uređaje (pametne telefone i tablete) stiže ažurirani Huawei Asistent kako bi iskustvo korištenja njihovih uređaja odsad bilo još jednostavnije.

  Zahvaljujući povratnim informacijama korisnika iz cijele Europe, Huawei Asistent donosi promjene u izgledu i načinu korištenja, omogućujući korisnicima da prilagode virtualnog asistenta te lako povlače i ispuštaju kartice za prilagođeno iskustvo. Značajke poput AI pretraživanja, trenutnog pristupa, izdvojenih trenutaka i feeda pomažu korisnicima da minimaliziraju vrijeme provedeno na pretraživanje izbornika i rezultate pretraživanja, te maksimiziraju vrijeme provedeno na korištenje samog uređaja.

  Kako bi korisnici pristupili značajkama Huawei Asistenta potreban je jedan prijelaz udesno s početnog zaslona. U izborniku virtualnog asistenta potom će moći otkriti razne funkcionalnosti, od alata za produktivnost do zanimljivog novog sadržaja.

  Glavna ažuriranja Huawei Asistenta odnose se na:

  • Inovativno korisničko iskustvo – sve partnerske kartice imat će novi dizajn, kojem se može pristupiti u odjeljku ‘Trenutci’ sa zaslona Huawei Asistenta, a funkcije kao što su kartice za kupnju pružaju partneri.
  • Personalizirane kartice – korisnici sada mogu povući i ispustiti kartice tamo gdje žele za još lakši pristup.
  • Newsfeed – Feed u stvarnom vremenu na dnu zaslona Huawei Asistenta pomaže da korisnici budu u toku s najnovijim temama.

  Ostale ključne funkcionalnosti uključuju:

  • AI pretraživanje – Pretraživanje stavki pomoću trake za globalno pretraživanje na vrhu zaslona Huawei Asistent podijelit će rezultate u dvije skupine: lokalno pohranjeni rezultati (iz mailova, kontakata, kalendara, poruka, …) i mrežni rezultati (iz zadanog web preglednika koji koristi pretraživač).
  • Trenutni pristup – korisnici mogu dodati svoje četiri omiljene aplikacije i usluge na vrh početnog zaslona ili ih Huawei Asistent može predložiti na temelju njihovih interesa.
  • Trenutci – pametne i kontekstualno osjetljive obavijesti i podsjetnici koje se pojavljuju po potrebi – korisnici mogu odabrati žele li aktivirati opcije na samom uređaju, poput podsjetnika, propuštenih poziva, vremena, izvješća o korištenju podataka, sportskih rezultata i još mnogo toga.

  Da bi pristupili novom izgledu Huawei Asistenta, korisnici trebaju ažurirati svoju aplikaciju na najnoviju verziju u AppGallery trgovini.

  PRIDRUŽITE SE TEHIX DISCORDU

  Avatar
  Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
  CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.
  Subscribe
  Notify of
  guest

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments