fbpx

Predviđanja za ovogodišnji D23 Expo

5,364FansLike
6,717FollowersFollow
43FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

D23 Expo vraća se u Anaheim, Kalifornija. U posljednjih nekoliko godina, jedna je stvar postala veoma jasna u svijetu zabave – svijet pripada Disneyju i mi samo živimo u njemu.

D23 Expo, nazvan po D23 Disneyjevom fan klubu – koji je i sam nazvan po godini kada je Walt Disney osnovao tvrtku – traje od petka, 23. kolovoza do nedjelje, 25. kolovoza. U osnovi to je Comic-Con, ali samo za Disneyjeve projekte. Postoji ogroman kat prepun izložbi i trgovina, mnoštvo ekskluzivne robe, kao i paneli koji promatraju prošlost, sadašnjost i budućnost Disneyja na svim područjima: od televizije do filmova, tematskih parkova i još mnogo toga.

TEMATSKI PARK MARVEL

Prvo je bio Avatar, zatim Star Wars. Sada je na red došao Marvel. Izgradit će se odijeljena posvećena Marvel herojima. Hoće li to možda biti Spiderman ili Avengers, još ne znamo. Ali na D23 Expo trebali bi doznati točne detalje svih Marvel atrakcija i kada dolaze.

D23 Expo Tehix 2

STAR WARS: RISE OF SKYWALKER

Star Wars saga je ove godine „preskočila“ San Diego Comic-Con i obožavatelji jedva čekaju bilo kakvu novost vezanu za posljednji film trilogije. No, što će to biti, još uvijek ne znamo. Na prijašnjim konvencijama, otkrivene su nikada viđene snimke iza kulisa. Pitanje je hoće li D23 i ove godine ponuditi isto ili ćemo možda dobiti novu najavu za Rise of Skywalker.

D23 Expo Tehix 3

DISNEY+

Nova era Disneyjevoga sadržaja započinje u studenome kada se pokreće streaming usluga Disney+. Znamo mnogo o usluzi – koliko će koštati, što će tamo biti – ali još je nismo vidjeli. To će se promijeniti na D23 jer obožavatelji neće samo vidjeti kako usluga izgleda, već će imati priliku služiti se njome, pa čak i pretplatiti se, ako žele. Biti će i panel posvećen Disney+ originalnome sadržaju koji bi trebao otkriti nove vijesti o svim predstojećim Marvelovim serijama, nekim animiranim stvarima, filmovima poput Lady and the Tramp i slično.

D23 Expo Tehix 4

THE MANDALORIAN

Pretpostavljamo da kada D23 Expo bude gotov, svi će pričati o scenama iz Star Wars svijeta, ali ne o onima s velikoga platna, već o onima s malih ekrana. The Maldalorian je prva serija iz Star Wars svijeta koja će biti dostupna na usluzi Disney+. Neke snimke su puštene na ovogodišnjoj Star Wars proslavi u Chicagu, ali nemamo službenu najavu iako se serija počinje prikazivati u studenome. Stoga očekujemo da će se na konvenciji prikazati prva službena najava i još mnogo drugih detalja o seriji.

D23 Expo Tehix 5

BUDUĆNOST PIXARA

Polazeći od Incredibles 2 i Toy Story 4, Pixar će se u doglednoj budućnosti vraćati originalima. To počinje s Onward i Soul, koji izlaze 6. ožujka i 19. lipnja 2020. Dok smo malo vidjeli o Onward, Soul nam je uglavnom misterija. Znamo da je najnovije od Petea Doctera, čiji su prijašnji projekti (Monsters Inc., Up, Inside Out) praktički besprijekorni, pa smo uzbuđeni saznati o čemu se radi. Možda prikažu neke snimke, a možda čak i doznamo što još Pixar ima u planu nakon ova dva filma.

Pixar Tehix

FROZEN 2 I OSTATAK DISNEY ANIMACIJE

Držeći se animacije, budući da je to Disneyjev najjači adut, D23 će vjerojatno otkriti nove snimke i informacije o očekivanome nastavku Frozen 2. Što je, naravno, uzbudljivo, ali više nas zanima što dolazi u budućnosti. U studenome 2020. zakazan je datum za neki animirani film o kojemu nemamo nikakvih informacija i sigurno je još projekata u planu.

Frozen Tehix

IZNENAĐENJE OD MARVELA?

Nakon uzbudljivoga i prepunoga panela na San Diego Comic-Conu, što bi Marvel Studios mogao donijeti na D23? Ne znamo, ali s Black Widow i Eternals koji izlaze sljedeće godine, kao i The Falcon and Winter Soldier na Disney+, postoji šansa da o njima saznamo nešto više. Ili ćemo pak dobiti malo više pojašnjenja u sveobuhvatnoj temi i/ili priči četvrte faze MCU-a. Uvjereni smo, čak i nakon Comic-Cona, da će Marvel imati asa u rukavu. Ne trebaju, ali vjerojatno hoće.

Phase 4 Tehix

ZAP-Hosting Gameserver and Webhosting

NAJNOVIJI ČLANCI

HUAWEI AppGallery: Siguran i pouzdan ekosustav mobilnih aplikacija

Huaweijeva vizija je učiniti HUAWEI AppGallery otvorenom, inovativnom platformom za distribuciju aplikacija Huawei želi strogo zaštititi privatnost i sigurnost korisnika pružajući im jedinstveno i pametno iskustvo.

Another Eden – Recenzija

Another Eden: The Cat Beyond Time and Space je besplatna igra uloga koju je razvio Wright Flyer Studios, a objavila GREE, Inc. Another Eden uključuje...

Huawei predstavio niz novih 5G proizvoda

Huawei Consumer Business Grupa (CBG) održala je virtualno predstavljanje novih proizvoda u Barceloni, tijekom kojeg je predstavila niz novih 5G proizvoda te strategiju koja demonstrira...

Huawei želi podržati digitalizaciju Europe i ubrzati gospodarski rast

Zahvaljujući mreži istraživačkih centara i suradnji s istraživačkim institucijama i sveučilištima koje Huawei ima diljem Europske unije, Huawei može ubrzati europsku...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here