fbpx

Procurilo je – Galaxy S11 vjerojatno izlazi 11. veljače

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
37SubscribersSubscribe

Video koji se pojavio na Twitteru sugerira da će Samsung izbaciti ne jedan, već dva nova Galaxy uređaja. Jedan od njih mogao bi biti sljedeći Samsungov preklopni mobitel.

Samsung Galaxy S11 izlazi u 11. veljače

Prema sadržaju videa objavljenog na Twitteru, Samsungov novi uređaj Galaxy S11( ili Galaxy S20 kako neki tvrde) bi se na tržištu mogao pojaviti 11. veljače 2020. Prošli petak vlasnik i novinar foruma XDA Developers Max Weinbach tvitao je video koji je otkriven na Samsungovom službenom press kanalu na servisu Vimeo.

Weinbach je kasnije tvitao kako je video dobio tako što je naišao na Vimeo link ostavljen na Samsungovoj press stranici. Weinbach je u tvitu napisao kako Vimeo na kraju uvijek prikazuje preporučena videa koja su najnovija. Dodao je kako se prikazuju i videa koja nisu još listana na stranici pa je on nakon što je posjetio Samsungovu press stranicu dobio sva tri skrivena videa kao prijedlog.

Video počinje sa crnim ekranom te se vertikalno razdvaja i formira slova GLXY. Prema glasinama i špekulacijama, dvije bijele kocke koje su prikazane u videu predstavljaju novi Galaxy S11 i Samsungov novi mobitel na preklapanje koji se vertikalno savija te pretvara u kocku.

  1. veljače je ranije od prijašnjeg predviđanog datuma za Samsung Unpacked, ime koje Samsung koristi za događaje lansiranja uređaja. Drugi datum je bio 18. veljače. Oba datuma u veljači prate Samsungov šablon dugogodišnjeg otkrivanja Galaxy S serije prije Mobile World kongresa. Najveći svijetski sajam mobitela svake godine počinje kasno u veljači. U 2020. će trajati od 24. veljače do 27. veljače

Samsung je u prošlosti koristio Mobile World Congress pozornicu za najavljivanje novih Galaxy uređaja ali, zadnjih godina ipak preferiraju imati vlastiti događaj gdje su njihovi proizvodi uvijek u centru pažnje.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here