fbpx

Prvi pogled na Disney+ streaming uslugu

5,417FansLike
6,367FollowersFollow
38FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Disney je konačno pokazao svoju dugo očekivanu streaming uslugu Disney+. Disneyev Kevin Mayer dao je investitorima prvi pogled na aplikaciju i sučelje. Slično kao i Netflix, Disney+ korisnike dočekuju redovi preporučenoga sadržaja, nove TV serije ili filmovi dodani na platformu i žanrovi. Za razliku od Netflixa, na vrhu stranice nalazi se pet kategorija koje će korisnike dovesti na određena područja različitih franšiza: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars i National Geographic.

disney plus tehix 1

Prema riječima Mayera, usluga će biti dostupna na pametnim televizorima, web preglednicima, tabletima, mobilnim uređajima i igraćim konzolama. Usluga je već osigurala dostupnost ponude s Roku i Sony na njihovim platformama. Pretplatnici će moći postaviti individualne profile za one s kojima žive. Roditeljske kontrole automatski će se primijeniti na dječjim profilima. Svi sadržaji će biti dostupni za offline preuzimanje, a tvrtka obećava 4K HDR gdje je to primjenjivo na televizorima.

disney plus tehix 7

Također bit će redovi za preporučene, nastavak gledanja i ostale uređene zbirke. Na izborniku će se nalaziti gumb za Disney+ originalne serije i filmove, od kojih će mnoge biti dostupne već od prvoga dana. Nakon prezentacije za pametne televizore, Disney je pokazao kako će usluga izgledati na pametnim uređajima, uključujući tablete. Tvrtka je izjavila da će ključna značajka za mobitele biti preuzimanje. Sav sadržaj na Disney+ bit će dostupan za preuzimanje za izvanmrežno gledanje. Osim toga, Disney+ mobilna platforma izgleda slično kao na televizoru, samo je optimizirano za manje zaslone.

Disney+ će se prvo lansirati u SAD-u tijekom prvoga fiskalnoga kvartala 2020. Nakon tog lansiranja, Disney+ će se usredotočiti na međunarodna tržišta. Zasada, točan datum lansiranja i cijena usluge je nepoznata.

disney plus tehix 3

Mayer je također najavio nekoliko novih projekata koji dolaze u Disney+, uključujući potvrdu da Marvel radi na seriji koja se temelji na Avengers likovima – Falcon (Anthony Mackie) i Winter Solider (Sebastian Stan). Falcon & Winter Soldier pridružuju se brojnim serijama koje se trenutno razvijaju, uključujući dva potvrđena live action projekta iz Marvel Studios fokusirajući se na Lokija i Hawkeyea, Monsters, Inc. serija, High School Musical serija i Star Wars serija The Mandalorian.

NAJNOVIJI ČLANCI

Agilno je riječ godine u poslovnom svijetu

Sve više kompanija svjedoči pozitivnom utjecaju metodologije koja se najprije pojavila u IT industriji, a sudionici Digital Shapers konferencije moći će...

Originalna postava filma Ghostbusters se vraća u novom nastavku

Originalna postava Ghostbusters-a se vraća u novom nastavku.

Call of Duty: Modern Warfare dobio nove mape i novi game mod

Call of Duty: Modern Warfare, reboot istoimene igre iz 2007. godine  izašao je prije dva tjedna, a Infinity Ward već izbacuje nove mape za...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here