Prvi pogled na Disney+ streaming uslugu

5,447LIKELajkaj
6,104FOLLOWFOLLOW
36FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Disney je konačno pokazao svoju dugo očekivanu streaming uslugu Disney+. Disneyev Kevin Mayer dao je investitorima prvi pogled na aplikaciju i sučelje. Slično kao i Netflix, Disney+ korisnike dočekuju redovi preporučenoga sadržaja, nove TV serije ili filmovi dodani na platformu i žanrovi. Za razliku od Netflixa, na vrhu stranice nalazi se pet kategorija koje će korisnike dovesti na određena područja različitih franšiza: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars i National Geographic.

disney plus tehix 1

Prema riječima Mayera, usluga će biti dostupna na pametnim televizorima, web preglednicima, tabletima, mobilnim uređajima i igraćim konzolama. Usluga je već osigurala dostupnost ponude s Roku i Sony na njihovim platformama. Pretplatnici će moći postaviti individualne profile za one s kojima žive. Roditeljske kontrole automatski će se primijeniti na dječjim profilima. Svi sadržaji će biti dostupni za offline preuzimanje, a tvrtka obećava 4K HDR gdje je to primjenjivo na televizorima.

disney plus tehix 7

Također bit će redovi za preporučene, nastavak gledanja i ostale uređene zbirke. Na izborniku će se nalaziti gumb za Disney+ originalne serije i filmove, od kojih će mnoge biti dostupne već od prvoga dana. Nakon prezentacije za pametne televizore, Disney je pokazao kako će usluga izgledati na pametnim uređajima, uključujući tablete. Tvrtka je izjavila da će ključna značajka za mobitele biti preuzimanje. Sav sadržaj na Disney+ bit će dostupan za preuzimanje za izvanmrežno gledanje. Osim toga, Disney+ mobilna platforma izgleda slično kao na televizoru, samo je optimizirano za manje zaslone.

Disney+ će se prvo lansirati u SAD-u tijekom prvoga fiskalnoga kvartala 2020. Nakon tog lansiranja, Disney+ će se usredotočiti na međunarodna tržišta. Zasada, točan datum lansiranja i cijena usluge je nepoznata.

disney plus tehix 3

Mayer je također najavio nekoliko novih projekata koji dolaze u Disney+, uključujući potvrdu da Marvel radi na seriji koja se temelji na Avengers likovima – Falcon (Anthony Mackie) i Winter Solider (Sebastian Stan). Falcon & Winter Soldier pridružuju se brojnim serijama koje se trenutno razvijaju, uključujući dva potvrđena live action projekta iz Marvel Studios fokusirajući se na Lokija i Hawkeyea, Monsters, Inc. serija, High School Musical serija i Star Wars serija The Mandalorian.

NAJNOVIJI ČLANCI

Sve novosti sa najvećeg gaming sajma Gamescom 2019

Završio je najveći gaming sajam pod nazivom Gamescom 2019. Počeo je 20.08. u Keln gradu u Njemačkoj, a završio je 24.08. U nastavku članka...

Huawei pokrenuo novi forum za fanove i korisnike!

Korisnici Huaweijevih uređaja odsad mogu na novom mjestu pronaći sve relevantne informacije i savjete vezane uz njihove Huawei telefone i pametne dodatke na novom...

U trendu su Huawei ljetni hitovi – kojeg ćeš ti izabrati?

Huawei te poziva da uživaš u ljetu uz najbolje i najkvalitetnije proizvode. Upravo zato, korisnici koji kupe Huawei P30 lite ili Huawei P Smart...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here