PUBG Mobile x Resident Evil 2 je napokon tu!

5,468LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
110SUBSCRIBESUBSCRIBE

Dugo iščekivani PUBG Mobile x Resident Evil 2 update nam je stigao, u verziji 0.11.0. PUBG nam je donio zombi event sa zombijima iz Resident Evil svijeta. Osim toga dodana je odjeća za likove iz Resident Evil te njihov meni i muzika. Na mapi Vikendi po noći ćete moći vidjeti Auroru Borealis, a Sanhok je dodan u Arcade mod. Također su poboljšane grafike za visoko budžetne mobitele.

pubg mobile resident evil 2

Update nam je donio mnoštvo novih stvari, od pušaka do odjeće. U zombie eventu možete pronaći M134 Minigun, Flamethrower, Combat Knife i Zombie Grenade, no kako vam se povećao i raster oružja tako su i jači neprijatelji, Tryant i G (Stage 1). Tryant se stvara oko air dropova gdje ga morate ubiti kako biste dobili nagrade, a u policijskoj postaji ćete naići na G (Stage 1) koji također nosi super loot.

Od skinova možete izabrati Residnent Evil likove Leona, Adu ili Claire. Leon i Clair dolaze sa njihovim outfitom, frizurom i licem, dok Ada dolazi samo sa outfitom.

Osim novog gameplaya i stavri možete sakupljati “Vaccine” (nešto kao ticketi) koje možete u shopu zamijeniti za nagrade. Pa pogledajte što možete dobiti: 1 Vaccine: BP Crate x1 (60-150 BP), 5 Vaccines: Outfit Box II (7d) x1, 15 Vaccines: Resident Evil 2 Crate x1, 70 Vaccines: Ada Wong’s Costume (3d).

Kako mi je to bilo najnapetije, odmah sam isprobao zombie event. Mogu reći da me niti malo nije razočarao jer je bilo poprilično zabavno. Taj event možete igrati samo u squadu, nema solo ni duo. Jako je teško jer kada padne noć ogroman broj zombija se počne stvarati, i ako nemate velik broj metaka teško će vam biti ostati živ. Samo oni zombiji po noći vam ostavljaju, nakon što ih ubijete, neki loot (puške, metci, nastavci za puške, scopeovi….). Igrao sam nekoliko puta i uvijek bi uspio preživjeti prvu noć, ali drugu bi mi se tim razbježao i onda bi nas sve ubilo. No u svakom slučaju je vrlo zabavno i ako niste još igrali, probajte mislim da će vam se svidjeti.

NAJNOVIJI ČLANCI

Rast vrijednosti Huaweija: Skok na BrandZ ljestvici

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju...
Asim Grgić
Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here