VIŠE

  Redragon Dragonborn – RECENZIJA

  5,238FansLike
  6,289FollowersFollow
  57FollowersFollow
  112SubscribersSubscribe
  www.trust.com

  Veliko hvala Colby.si distributeru i zastupniku Redragona za Hrvatsku što su nam ustupili Redragon Dragonborn kao i ostale Redragon proizvode za potrebe recenzije. Danas vam po prvi puta predstavljamo jednu vrlo kompaktnu mehaničku tipkovnicu.

  PAKIRANJE I POPRATNI PAKET

  Pakiranje u kojemu stiže Redragon Dragonborn je standardno za sve novije Redragon proizvode. Riječ je o vrlo maloj kutiji gdje se ističe slika same tipkovnice te neke osnovne informacije. Sadržaj kutije je običan. Ne očekujte nikakve cool dodatke. U pakiranju osim tipkovnice dolazi i zaseban USB kabel koji služi za povezivanje tipkovnice. Tu su naravno neizostavni papiri kao i jedna vrlo lijepa Redragon naljepnica (dodaje 20ak FPS-a ukoliko je nalijepite na kučište).

  SPECIFIKACIJE

  Dragonborn je 60% formata koji postaje vrlo popularan u posljednje vrijeme. Tipkovnica sadrži sve u standardnoj veličini do entera, ali isto tako nedostaju function tipke koje su ovdje smještene zajedno s brojačnim te se aktiviraju su FN tipku. Tipkovnica je kao što sam već rekao mehanička te ima brown switcheve koje je najbolje opisati kao spoj plavih i crvenih. Imaju tišinu crvenih i osjećaj kucanja kao plavi što je meni izuzetno lijepo sjelo jer sam navikao na plave, ali mi smeta njihov zvuk pogotovo u kasnim noćnim satima ili tijekom komunikacije i rada na računalu. Same tipke su vrlo kvalitetno izrađene kao i okvir tipkovnice. Sve je izrađeno od tvrde plastike. Tipkovnica bi trebala biti i otporna i na prolijevanje tekućine, ali to nisam želio testirati. Na lijevoj strani nalazi se USB C utor te onda s kabelom koji dolazi u paketu povezujete na računalo.

  DIZAJN

  Dragonborn je vrlo lijepa i simpatična tipkovnica, djevojke bi rekle i slatka. Zaista ovaj mali format će se vrlo lijepo uklopiti. Pogotovo bi napomenuo da postoji i bijela verzija tipkovnice koja će se u neki djevojački setup savršeno uklopiti jer je pozadinsko osvjetljenje izvedeno u samo jednoj boji – rozoj. Bočna strana tipki je glossy, dok je gornja naravno matirana zbog boljeg osjećaja pod prstima za vrijeme dužih gaming sesija. Font je nešto drugačiji nego kod recimo Redragon Vata tipkovnice koju sam već testirao, ali je ugodan oku. Na prednjem dijelu tipkovnice se i suptilno smjestio Redragon logotip u srebrnoj boji.

  ZAKLJUČAK

  Redragon je još jednom napravio vrlo dobar proizvod po vrlo pristupačnoj cijeni. Cijena je oko 320 kuna što je uredu za proizvod ove kvalitete, a pritom Redragon daje 3 godine garancije što iznimno cijenim. Zbog navedenih specifikacija, cijene i dizajna Redragon Dragonborn je zavrijedio Alpha Silver i Best Buy priznanja.

  INFO BOX

  Redragon Dragonborn
  8
  Antonio Grgurić
  Antonio Grgurićhttp://www.tehix.hr
  Ljubitelj RPG igara i GTA serijala. Veliki zaljubljenik u hardver!
  Subscribe
  Notify of
  guest

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments