VIŠE

  Redragon Pandora – RECENZIJA

  5,230FansLike
  6,289FollowersFollow
  53FollowersFollow
  112SubscribersSubscribe
  www.trust.com

  Redragon Pandora stigla nam je od naših prijatelja Colby koji su predstavnici za Redragon na području Hrvatske i Slovenije te ujedno članovi Computerland grupacije koja djeluje na području čitave regije.

  PAKIRANJE I POPRATNI PAKET

  Pakiranje Redragon Pandora headseta ne razlikuje se od ostalih proizvoda Redragona. Redragon drži do svoje kvalitete i dizajna pa su tako uskladili sve proizvode u njihovom asortimanu. Kutija je jednostavnog i prepoznatljivog dizajna koji se meni zaista sviđa. U pakiranju osim samih slušalica stiže korisničko uputstvo, Redragon naljepnica te mikrofon koji je detachable.

  SPECIFIKACIJE

  Slušalice posjeduju 50mm drivere koji pružaju vrlo dobar zvuk za ovu cijenu. Bass se vrlo lijepo čuje, a niski i visoki tonovi također što je gamerima i najpotrebnije. Tu je i virtualni 7.1 koji omogućuje interna zvučna kartica slušalica zbog čega se iste povezuju putem USB-a, a ne putem 3.5mm. Mikrofon je detachable kao što sam već rekao, a njegova kvaliteta je korektna. Nema previše šuma, a vas glas će se čuti jasno i glasno. Upotrebljiv za voice chat u igrama, Discord, Skype ili recimo početak bavljenja Youtubeom. Posebno mi se sviđa taj detalj što ga možemo ukloniti jer nakon nekog vremena možemo kupiti zasebni mikrofon, ali i dalje nastaviti koristiti ovaj headset. Po meni također važna stavka je kontroler koji se nalazi na pletenom kabelu duljine 2m. Kontroler omogućuje podešavanje glasnoće, uključivanje odnosno isključivanje mikrofona kao i mijenjanje LED osvjetljenja.

  DIZAJN I ERGONOMIJA

  Slušalice su vrlo lijepo i udobno dizajnirane. Jednostavan dizajn s lijepim osvjetljenjem na vanjskom dijelu školjki. Za one koji nisu ljubitelj osvjetljenja na slušalicama postoji mogućnost i isključivanja istog. Slušalice su udobne jer posjeduju vrlo ugodne jastučiće za uši i glavu, a također masa im nije prevelika pa vas neće žuljati tijekom dužeg korištenja. Posebno bi istaknuo jastučiće na školjkama jer iako su kožni napravljeni su tako da budu prozračni što znači da vam uši mogu disati te vam se glava neće znojiti tijekom ljetnih mjeseci. Slušalice su ovome segmentu zadivile i našeg Larija iz redakcije koji inače nije ljubitelj ovoga tipa slušalica već isključivo bubica što govori o njihovoj udobnosti.

  ZAKLJUČAK

  Vrlo dobar zvuk te pristojan mikrofon uz vrlo lijep dizajn te udobnost u ovoj cjenovnoj kategoriji nisu ono što očekujemo zajedno, ali Redragon Pandora nam je to pružila zbog čega je zavrijedila Alpha Silver i Best buy priznanja.

  INFO BOX

  Redragon Pandora
  8

  KRATKI PREGLED

  Vrlo dobar zvuk te pristojan mikrofon uz vrlo lijep dizajn te udobnost u ovoj cjenovnoj kategoriji nisu ono što očekujemo zajedno, ali Redragon Pandora nam je to pružila zbog čega je zavrijedila Alpha Silver i Best buy priznanja.
  Antonio Grgurić
  Antonio Grgurićhttp://www.tehix.hr
  Ljubitelj RPG igara i GTA serijala. Veliki zaljubljenik u hardver!
  Subscribe
  Notify of
  guest

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments