Redragon Seyfert – Recenzija

5,297FansLike
6,289FollowersFollow
54FollowersFollow
112SubscribersSubscribe
www.trust.com

Veliko hvala kompaniji Colby koja nam je ustupila ovaj mikrofon na recenziju. Riječ je pristupačnom kondenzatorskom mikrofonu koji je omnidirekijskog tipa.

PAKIRANJE I POPRATNI PAKET

Pakiranje je vrlo jednostavno i prepoznatljivo za sve novije Redragon proizvode. Popratni paket iznimno je bogat jer osim samoga mikrofona dobijamo tronožac na koji se vrlo jednostavno montira mikrofon kao i vrlo gusti pop filter koji će pomoći pri otklanjaju šuma.


SPECIFIKACIJE

ZVUK

Redragon Seyfert kako sam već naveo kondenzatorski omnidirekcioni mikrofon, što znači da zvuk hvata iz svih smjerova što za potrebe streaminga kako su ga klasificirali ljudi iz Redragona i nije najbolje jer če hvati zvuk tipkovnice, miša ili pak nekih drugih zvukova iz pozadine.

KABEL

Kabel je duljine oko 1.8 metara što je i više nego dovoljno. Prednost ili nedostatak je što je na kraju kabela 3.5mm, a ne USB jer to znači da će kvaliteta zvuka dosta ovisiti o zvučnoj kartici s vaše matične ploče ili pak one eksterne ukoliko ju posjedujete. Mi smo mikrofon testirali na MSI 970A KRAIT matičnoj ploči s njenom integriranom zvučnom karticom.


DIZAJN

Mikrofon je vrlo lijep i jednostavan i uklopiti će se u svaki setup. Crne je boje uz crvene detalje kao što su tanka crta i naravno Redragon logotip s prednje strane. Tripod koji se dobija u paketu isto je tako crne boje kao i pop filter koji se montira na njega.


ZAKLJUČAK

Iako je Redragon Seyfert vrlo pristupačan mikrofon jer mu cijena iznosi svega 30 eura zbog nedovoljne kvalitete zvuka i njegove omnidirekcione orijentacije ne mogu ga preporučiti. Eventualno ga se može koristiti uz kvalitetniju eksternu zvučnu karticu koja će otkloniti pozadinske šumove.

www.trust.com

REVIEW OVERVIEW

Redragon Seyfert
7

KRATKI PREGLED

Redragon Seyfert pristupačan je mikrofon s bogatim popratnim paketom. Nažalost glavna specifikacija tj. zvuk nije na razini na kojoj bi trebala biti.
Antonio Grgurićhttp://www.tehix.hr
Ljubitelj RPG igara i GTA serijala. Veliki zaljubljenik u hardver!

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.