VIŠE

  Redragon Storm – RECENZIJA

  5,238FansLike
  6,289FollowersFollow
  57FollowersFollow
  112SubscribersSubscribe
  www.trust.com

  Redragon Storm lagani gamerski miš poslao nam je naš partner Colby koji je distributer Redragon proizvoda za Hrvatsku. U nastavku vam donosimo pisanu recenziju osim one video recenzije koju ste već mogli pogledati na našemu Youtube kanalu.

  PAKIRANJE I POPRATNI PAKET

  Sam dizajn pakiranja je prepoznatljiv jer ga Redragon koristi već duže vrijeme koristi. Vrlo je lijep i jednostavan, a samo pakiranja otkriva neke osnovne informacije o mišu te sam pogled na miš na prednjoj strani pakiranja. U samom pakiranju stiže kratko korisničko uputstvo, miš te jedna prikladna Redragon naljepnica. Više detalja o sammome pakiranju možete vidjeti u našem unboxing videu:

  SPECIFIKACIJE

  Redragon Storm pripada onoj skupini ultra lakih miševa koji su namijenjeni igračima FPS i MOBA naslova, a njegova težina 85 grama. Kabel je duljine oko 2 metra te je također napravljen od vrlo kvalitetnih, ali lakih materijala kako bi miš što bolje klizao po površini. Miš posjeduje 7 programibilnih tipki: lijevi i desni klik, kotačić odnosno srednji klik, 3 tipke od kojih su dvije početno podešene za promjenu DPI-a, a jedna za promjenu RGB osvjetljenja te dvije tipke na lijevome boku miša. Još jedna tipka skrila se na donjoj strani, a ono omogućuje promjenu modova rada. Ugrađeni senzor je PixArtov PAW3327 koji omogućuje rad od 100 do 12400 DPI-a.Report rate moguće je podešavati u 4 stupnjeva: 125, 250, 500 i 1000Hz.  Moguće je podešavanja RGB osvjetljenje u 7 različitih modova u 16.8 milijuna boja te naravno isključivanje istoga.

  DIZAJN

  Na test nam je stigao Storm u bijeloj boji, a sasvim očekivano moguće ga je kupiti i u crnoj boji. Mišem prevladava sačasta struktura koja ovome mišu i omogućuje da bude težak svega 85 grama, a također i izgleda vrlo lijepo. Sačasta struktura u vidu manjih ispupčenja nalazi se i na boku miša gdje joj je cilj sprječavanje klizanja miša te to vrlo dobro radi. Isti princip primijenjen je i na forward i back tipkama na lijevome boku miša gdje forward tipka ima taktilna ispupčenja koja vam omogućuju ta vrlo jasno razlikujete te dvije tipke. RGB osvjetljenje koje je već spomenute proteže se bokom te se također nalazi na kotačiću. Ovaj dio recenzije je poprilično subjektivan, ali je riječ o vrlo lijepom i udobnome mišu. Njegov ergonomski dizajn je vrlo dobar za ljude koji su inače skloni tome da koriste vrlo jednostavne miševe, a nažalost zbog položaja back i forward tipki je namijenjen isključivo dešnjacima.

  ZAKLJUČAK

  Redragon Storm je vrlo dobar miš. Posjeduje kvalitetan senzor koji će zadovoljiti potrebe većine korisnika te će pri tome biti ugodan pod rukom i okom. Također velika prednost su mu vrlo dobro odrađen softver te cijena koja je u prosjeku oko 30 eura. Zbog toga je zavrijedio našu Best-buy kao i Alpha Silver nagradu.

  INFO BOX

  Redragon Storm
  8

  KRATKI PREGLED

  Redragon Storm je sjajan i pristupačan miš. Sačasti dizajn njegove površine omogućuje vrlo malo težinu od svega 85g što sa kvalitetnim PixArt PAW3327 senzorom čini ovaj miš odličnim izborom za večinu gamera.
  Antonio Grgurić
  Antonio Grgurićhttp://www.tehix.hr
  Ljubitelj RPG igara i GTA serijala. Veliki zaljubljenik u hardver!
  Subscribe
  Notify of
  guest

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments