Replicas – RECENZIJA

5,468LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
110SUBSCRIBESUBSCRIBE

Stigao nam je novi znanstveno fantastični triler, Replicas, sa Keanu Reevesom, poznatijim kao John Wick, u glavnoj ulozi. Za razliku od john Wick franšize, Keanu Reeves ovdje nije profesionalni ubojica, već je znanstvenik koji proučava ljudski mozak.

replicas

Žanr: znanstvena fantstika, triler
Godina: 2019.
Redatelj: Jeffrey Nachmanoff
Producenti: Lorenzo di Bonaventura, Mark Gao, Stephen Hamel, Keanu Reeves, Luis A. Riefkohl
Glavne uloge: Keanu Reeves, Alice Eve, Thomas Middleditch, John Ortiz
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 107 minuta
Datum izlaska: 11. siječnja 2019.
U kinima od: 28. veljače 2019.

Replicas ima dosta čudnu i futurističku priču, na koju mi nismo navikli jer nam je teško zamisliti kloniranje ljudi ili prebacivanje sadržaja mozga iz jednog u drugi. Odličan koncept, samo bih volio da je bolje realiziran. Neki dijelovi su dosta čudni, a neki pak prolete ubrzano i ne uspijemo skužiti poantu. Definitivno se brzina razvijanja priče mogla malo usporiti kako bi gledateli bolje skužili film.

Nije bilo puno glazbene podloge te nije bilo neke koja bi mi privukla pažnju. Više su se orijentirali na zvukove iz filma, a neki su bili pomalo futuristički pa je to bilo jedino zanimljivo.

replicas

Što se tiče vizualnih efekata, nisu baš najbolji i mogli su malo poraditi na tome i kretnji robota. Doduše Replicas je film sa budžetom od 30 milijuna, stoga nismo ni mogli očekivati nešto predobro u tom segmentu.

Keanu Reeves je bio dobar, poprilično realno je sve to odglumio uz jednu ili dvije malo lošije reakcije. On je definitivno bio bolji od ostatka glumaca koji su većinom bili solidni, dok su neki bili ispod prosjeka. Thomas Middleditch je bio solidan, ako ne i malo bolji, dok me Alice Eve nije baš impresionirala jer je imala nekoliko dosta loših reakcija.

Uz sve ove probleme film je bio i dalje zanimljiv i dobar. Uspjeli su ga dobro izbalansirati i napraviti film koji vam neće biti dosadan i možda, ako se ne budete trudili, nećete ni primjetiti ove pogreške.

NAJNOVIJI ČLANCI

Rast vrijednosti Huaweija: Skok na BrandZ ljestvici

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju...
Replicas
7

KRATKI PREGLED

Replicas je jedan solidan film koji ima nekoliko problema, ali je još uvijek bio zanimljiv za pogledat. Nije totalno razočarenje samo bih volio da se priča bolje izvela.
Asim Grgić
Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here