Romero Games se udružuje s Paradoxom

5,468LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
110SUBSCRIBESUBSCRIBE

Izgleda da su Romero Games i Paradox se odlučili na kolaboraciju u stvaranju nove strateške igrice. Detalje o novoj igri ćemo dobiti na E3 2019.

Za dodatno istraživanje o čemu se radi možete otići na njihovu zajedničku stranicu ili malo istražiti Paradox forume, ali znajte da vam neće ništa puno otkriti.

Ovo je projekt na kojem je Romero Games htjeo raditi već dugo vremena, ali odlučili su se na partnerstvo kako bi u potpunosti mogli ostvaritit taj cilj. Iz Romera su najavili da će biti čak dvije igre, koje će biti podržane na skoro svim platformama.

Prisjetimo se da je Romero Games izdao odlične igre kao što su Ultimate Doom, Dangerous Dave, Gunman Taco Truck. Strateške igre su definitivno nešto novo čime bi se ovaj studio za igre bavio, iako suosnivačica Brenda Romero je radila na igri Tom Clancy’s Ghost Recon: Commander.

Paradox s druge strane je pretežito radio na povijesnim strateškim igrama, ali ne samo njima. Njihov glavni orijentir su bile simulacije i strategija. Njihove igre su Cities in Motion, Pilllars of Eternity, Europa Universalis i Hearts of Iron.

Ovakvo partnerstvo mene osobno veseli jer volim strateške igre i ovakva kolaboracija bi mogla itekako biti nešto veoma dobro za cijeli žanr strateških igrica.

NAJNOVIJI ČLANCI

Rast vrijednosti Huaweija: Skok na BrandZ ljestvici

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju...
Avatar
Mario Jerinićhttp://www.tehix.org
Ljubitelj Marvela i DC-a, generalni ljubitelj dobrih filmova neovisno o žanru i obozavatelj krimi serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here