Romero Games se udružuje s Paradoxom

5,417LIKELajkaj
6,367FOLLOWFOLLOW
36FOLLOWFOLLOW
111SUBSCRIBESUBSCRIBE

Izgleda da su Romero Games i Paradox se odlučili na kolaboraciju u stvaranju nove strateške igrice. Detalje o novoj igri ćemo dobiti na E3 2019.

Za dodatno istraživanje o čemu se radi možete otići na njihovu zajedničku stranicu ili malo istražiti Paradox forume, ali znajte da vam neće ništa puno otkriti.

Ovo je projekt na kojem je Romero Games htjeo raditi već dugo vremena, ali odlučili su se na partnerstvo kako bi u potpunosti mogli ostvaritit taj cilj. Iz Romera su najavili da će biti čak dvije igre, koje će biti podržane na skoro svim platformama.

Prisjetimo se da je Romero Games izdao odlične igre kao što su Ultimate Doom, Dangerous Dave, Gunman Taco Truck. Strateške igre su definitivno nešto novo čime bi se ovaj studio za igre bavio, iako suosnivačica Brenda Romero je radila na igri Tom Clancy’s Ghost Recon: Commander.

Paradox s druge strane je pretežito radio na povijesnim strateškim igrama, ali ne samo njima. Njihov glavni orijentir su bile simulacije i strategija. Njihove igre su Cities in Motion, Pilllars of Eternity, Europa Universalis i Hearts of Iron.

Ovakvo partnerstvo mene osobno veseli jer volim strateške igre i ovakva kolaboracija bi mogla itekako biti nešto veoma dobro za cijeli žanr strateških igrica.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei ove godine isporučio 26% pametnih telefona više nego lani

Huawei je nedavno objavio poslovne rezultate za treće tromjesečje tekuće godine. Tijekom prva tri tromjesečja, Huawei je ostvario prihod od 86,01 milijardi američkih dolara...

Sve što trebate znati o novim Google Pixel 4 mobilnim uređajima

Google je lansirao novi Pixel 4 i Pixel 4XL pametni telefon. Nakon mjeseci glasina, svaka tajnovitost vezana za ovaj mobitel je uništena. Pixel 4...

U Zagrebu predstavljena usluga Uber Comfort – prva u Europi s opcijom vožnje bez razgovora

Uber je danas u Zagrebu predstavio dvije dodatne usluge – Comfort i XL koje će omogućiti korisnicima da odaberu vozila više klase ili vozila...
Avatar
Mario Jerinićhttp://www.tehix.org
Ljubitelj Marvela i DC-a, generalni ljubitelj dobrih filmova neovisno o žanru i obozavatelj krimi serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here