Ruby Rose je napustila seriju Batwoman

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
38SubscribersSubscribe

Ruby Rose je napustila DC seriju Batwoman dva dana nakon završetka prve sezone. Glumica je iznenadila televizijski svijet svojim odlaskom nakon tako kratkoga vremena.

Batwoman Tehix 3
IZVOR: IMDb (imdb.com)

„Donijela sam vrlo tešku odluku ne vratiti se u novu sezonu serije Batwoman. Ovu odluku nisam donijela olako jer imam ogromno poštenje prema svojim kolegama glumcima, ekipi iza kamera i svima koji su uključeni u seriju kako u Vancouveru tako i u Los Angelesu. Veoma sam zahvalna Gregu Berlantiju, Sarah Schechter i Caroline Dries što su mi ne samo dali veliku priliku, već me i lijepo primili u DC svijet kojega su tako divno izgradili. Hvala Peteru Rothu (predsjednik WB-a) i Marku Pedowitzu (predsjednik CW-a) i ekipama na CW mreži i u Warner Bros. koji su mnogo toga uložili u seriju i uvijek vjerovali u mene. Hvala svima onima koji su prvu sezonu serije Batwoman učinili uspjehom – iskreno sam zahvalna.“, rekla je Rose o svome odlasku iz popularne DC serije.

Batwoman Tehix 7
IZVOR: IMDb (imdb.com)

U zajedničkoj izjavi, Berlanti Prods. i Warner Bros. Television zavjetovali su se naći drugu LGBTQ glumicu za ovu legendarnu ulogu. „Zahvaljujemo Ruby na njenome doprinosu uspjehu prve sezone serije Batwoman i želimo joj sve najbolje u daljnjem radu. Studio i televizijska mreža su čvrsto predani drugoj sezoni serije i njenoj dugoročnoj budućnosti. Zajedno s kreativnim timom, veselimo se novim izazovima, uključujući i pronalaženje nove glavne glumice i člana LGBTQ zajednice u nadolazećim mjesecima.“

I dalje ostaje nejasno zašto je glumica otišla iz serije tako rano. Ruby Rose je dobila ulogu Kate Kane/Batwoman u kolovozu 2018. godine nakon što su tvorci serije tražili javnu LGBTQ glumicu. No unutar tjedan dana nakon objave, Rose je izgasila komentare na društvenim mrežama i napustila Twitter uslijed mnoštvo negativnih komentara na račun odabira nje za tu ulogu.

Batwoman Tehix 6
IZVOR: IMDb (imdb.com)

Televizijska mreža CW je obnovila Arrowverse seriju Batwoman za drugu sezonu još u siječnju ove godine. Posljednja epizoda prve sezone prikazana je u nedjelju. Kao i ostale produkcije uslijed COVID-19 pandemije, serija nije uspjela snimiti sve predviđene epizode. Finale sezone je 20. epizoda od planiranih 22. Nije jasno jesu li tvorci planirali objasniti njen odlazak iz serije u ove dvije epizode. Prvu sezonu serije Batwoman možete pogledati na HBO GO streaming usluzi. Što kažete na ovaj nagli odlazak Ruby Rose iz serije? Što mislite tko bi bio savršena zamjena? Svoja mišljenja ostavite u komentaru ili na našim društvenim mrežama.

Batwoman Tehix 4
IZVOR: IMDb (imdb.com)

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.