Ryan Reynolds i John Krasinski rade film Imaginary Friends

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
56SubscribersSubscribe

Ryan Reynolds i John Krasinski udružuju se za film Imaginary Friends, fantastičnu komediju koju je Paramount pokupio. Studio je izašao na vrh teškoga rata za nadmetanje, premlativši Lionsgate i Sony, među ostalim, i trenutno je u tijeku pregovora. Financijski uvjeti nisu objavljeni.

Ako dođe do dogovora, Krasinski će pisati, režirati, producirati i glumiti u Imaginary Friends, a Reynolds će glumiti čovjeka koji može vidjeti i razgovarati sa zamišljenim prijateljima ljudi, sprijateljiti se s onima koji su zaboravljeni ili odbačeni. Međutim, neki zamišljeni prijatelji, kojima nedostaje ljubavi i prijateljstva, okreću se mračnoj strani, a na Reynoldsovome je liku da spasi svijet od onih koji postanu zli. Imaginary Friends je zainteresirao studija početkom listopada zbog velikih imena koji sudjeluju u filmu. Reynolds će također producirati film putem tvrtke Maximum Effort.

Imaginary Friends Tehix 2

Za Reynoldsa, Imaginary Friends je drugi visokobudžetni projekt koji je našao dom u nadmetanju. Apple je platio popriličnu svotu novca za prava humoristične i glazbene interpretacije A Christmas Carol Charlesa Disckensa u kojoj Reynolds glumi zajedno s Will Ferrellom. Sljedeće za Reynoldsa je Netflixov film 6 Underground Michaela Baya kao i akcijska komedija Free Guy Shawna Levyja. Krasinski se utemeljio kao vodeći glumac i redatelj s vlastitim hitom A Quiet Place i sada je nastavak u postprodukciji. Paramount stoji iza oba filma te su očito željeli zadržati glumca i redatelja u svojoj obitelji kada su se agresivno borili za njegov film Imaginary Friends.

Imaginary Friends Tehix 3

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.