fbpx

Scenarij za film Edge of Tomorrow 2 je gotov!

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
37SubscribersSubscribe

Redatelj Doug Liman je potvrdio završetak scenarija za nastavak znanstveno-fantastičnoga filma Edge of Tomorrow. U glavnim ulogama su Tom Cruise i Emily Blunt. Film je bio iznenađujući hit 2014. godine te je zaradio 370 milijuna američkih dolara diljem svijeta. Iako je priča zamišljena za jedan film, zbog pozitivnih kritika industrije i publike počelo se raspravljati o nastavku.

Prošlo je pet godina otkad je Edge of Tomorrow prvi put objavljen, a izgledi za potencijalni novi film ostaju nejasni. Iako je imao dobru zaradu, Warner Bros je uložio čak 178 milijuna američkih dolara što ih je sputavalo za rad na nastavku. Ipak, studio i dalje nastoji napraviti Edge of Tomorrow 2 ili Live, Die Repeat & Repeat, naziv koji Liman želi dati nastavku. Nakon što je početkom ove godine angažirao novoga pisca, Liman sada kaže da je scenarij za nastavak ponovno gotov. Potvrda o statusu filma stigla je od Limana tijekom nedavnog intervjua s CBM-om. Otkrio je kako se nada da će snimanje filma započeti nakon što Cruise završi snimanje filmova Mission Impossible 7 i Mission Impossible 8, pogotovo sada kada je scenarij Matthewa Robinsona gotov.

Edge of tommorow 2

Želja za Edge of Tomorrow 2 nije zamrla tijekom cijeloga razvojnoga procesa. Obožavatelji prvoga filma i dalje su jednako zainteresirani za nastavak, a dobra vijest za obožavatelje jest što su i velika imena filma također zainteresirana. Liman se nada da će on biti taj koji će režirati nastavak. Gotovo je nemoguće zamisliti da se film događa bez Blunt i Cruise. Budući da će Cruise biti zauzet Mission Impossible serijalom narednu godinu ili dvije, odluka o tome vrijedi li ovaj novi scenarij će se najvjerojatnije donijeti kada Cruise bude slobodan. Kad dođe vrijeme za izricanje te presude, nadamo se da će sljedeća vijest za Edge of Tomorrow 2 biti zeleno svjetlo koje toliko dugo čekamo.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here