Serija Supernatural završava nakon 15. sezone

5,468LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
110SUBSCRIBESUBSCRIBE

Carry on my wayward son
For there’ll be peace when you are done
Lay your weary head to rest
Don’t you cry no more…

Hrabri sinovi neće nastaviti dalje. Supernatural završava nakon 15. sezone. Zvijezde Jensen Ackles, Jared Padalecki i Misha Collins vijest su objavili preko društvenih medija. Warner Bros i CW potvrdili su ovu vijest ubrzo nakon toga. Njihovu objavu možete pogledati u videu koji slijedi.

Izvršni producenti Andrew Dabb i Robert Singer objavili su izjavu nakon najave zvijezda: „Najprije se zahvaljujemo svim ljudima koji su sudjelovali u seriji ispred i iza kamere. Za nas je to iskustvo života. Podrška koju smo dobili od Warner Bros i CW-a bila je nevjerojatna. Posebno se zahvaljujemo Jensenu, Jaredu i Mishi što su ovo putovanje učinili tako posebnim. Sada nam je najvažnije dati tim likovima koje volimo ono što zaslužuju.“

Vijest dolazi nekoliko tjedana nakon što je CW objavio da će Arrow završiti skraćenom sezonom 8, koja se sastoji od 10 epizoda. Posljednja sezona serije Supernatural će imati 20 epizoda, te je najdugovječnija znanstveno fantastična serija u povijesti američke televizije. Prema CW mreži, Supernatural će emitirati ukupno 327 epizoda kada sezona 15 završi. Serija je bila kamen temeljac CW mreže tijekom cijeloga svoga emitiranja ovih godina i ostaje jedna od najpopularnijih serija na mreži. Obnovljena je za svoju 15. sezonu još u siječnju zajedno s još 10 CW serija, uključujući Charmed i Riverdale.

Supernatural

Supernatural je trenutno usred svoje četrnaeste sezone, koja je doživjela 300. epizodu i dugo očekivani povratak Jeffreyja Deana Morgana kao glave obitelji Johna Winchestera. Četrnaesta sezona završava 25. travnja. Svi su malo šokirani otkazivanjem serije koja ima veoma odanu ekipu obožavatelja i zanimljive likove. Supernatural je uvijek bila jedna od najinovativnijih i kreativno neustrašivih serija u eteru, dopuštajući da priča u isto vrijeme bude na jednoj višoj meta razini i bude bolno ozbiljna u jednakoj mjeri. Pa čak su napravili animiranu Scooby Doo epizodu!

Supernatural

Serija je počela s emitiranjem kada je CW mreža još uvijek bila WB mreža, te je jedina serija iz WB razdoblja koja je još uvijek u eteru. Supernatural je stvorio Eric Kripke i izvršni je producent Robert Singer, Andrew Dabb, Phil Sgriccia, Jeremy Carver, Eugenie Ross-Leming i Brad Buckner. Radi se u suradnji s Warner Bros. i Wonderland Sound and Vision.

NAJNOVIJI ČLANCI

Rast vrijednosti Huaweija: Skok na BrandZ ljestvici

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here