Serije koje nastavljamo gledati u 2019. godini

5,473LIKELajkaj
4,570FOLLOWFOLLOW
38FOLLOWFOLLOW
109SUBSCRIBESUBSCRIBE

Dosta serija se nastavlja, neke imaju preko 8 sezona, neke su i preko 10 godina na sceni. Donosimo vam našu listu, neke serije možda već pratite, a neke će te možda počet pratit.


NCIS: Naval Criminal Investigative Service

Serije 2019.

ŽANR: drama, akcija
KREATORI: Donald P. Bellisario i Don McGill

Navy CIS naziv je televizijske serije nominirane za prestižnu nagradu Emmy te okrunjena s dvjema prestižnim nagradama u kategorijama najbolje serije i najbolje glazbe. NCIS predstavlja državnu agenciju koja se bavi istragama ubojstava američkih marinaca. Serija je zapažena i po mnogim specijalnim glumačkim gostovanjima. Ove godine gledamo nastavak 16. sezone koja je počela sa emitiranjem 2018. godine.


The Walking Dead

Serije 2019.

ŽANR: drama, horror
KREATORI: Frank Darabont i Angela Kang

The Walking Dead je američka televizijska serija koju je kreirao Frank Darabont. Temeljena je na seriji istoimenih stripova čiji su autori Robert Kirkman, Tony Moore i Charlie Adlard. Prva sezona objavljena je 2010. godine, a ove godine pratimo 9. sezonu koja je objavljena u drugoj polovici 2018. godine.


Game of Thrones

Serije 2019.

ŽANR: drama, fantazija
KREATORI: David Benioff i D. B. Weiss

Game of Thrones je fantastična dramska serija autora Davida Benioffa i D. B. Weissa. Radi se o adaptaciji književnog serijala “A Song of Ice and Fire” autora Georgea R. R. Martina čiji se prvi dio zove Igra prijestolja. Serija se snima u Belfastu te u drugim gradovima Hrvatske, Kanade, SAD-a, Malte, Španjolske… Prva epizoda emitirana je 17. travnja 2011. godine, a ove godine gledati ćemo i zadnju epizodu.


The Punisher

Serije 2019.

ŽANR: akcija
KREATORI: Steve Lightfoot

The Punisher je serija bazirana na istoimenom Marvel karakteru. Serije je u produkciji Netflix-a, koji je prvu sezonu objavio 2017. godine, a kratko nakon izlaska prve sezone najavljena je i druga sezona. Ona se trenutno emitira.


Criminal Minds

Serije 2019.

ŽANR: akcija, triler
KREATORI: Jeff Davis

Jedna od najpopularnijih kriminalističkih TV-serija Zločinački umovi prati rad FBI-eve Jedinice za analizu ponašanja čije je sjedište u Quantiku, Virginia. Glavni likovi dio su BAU, elitne skupine FBI-a koji analiziraju najopasnije serijske ubojice i teška kaznena djela u pokušaju da predvide sljedeće poteze prije nego što zločinci ponovno napadnu. Upravo ono što svi najviše volimo u toj seriji je to što se za razliku od ostalih sličnih serija više fokusira na kriminalca nego na sam zločin. Prva sezona objavljena je 2005. godine i nakon 14 godina serija je u punom mahu. Trenutno se emitira 14. sezona, a 31.01 možemo pogledati 14. epizodu.


The Flash

Serije 2019.

ŽANR: akcija
KREATORI: Greg Berlanti, Andrew Kreisberg i Geoff Johns

The Flash je spin-off od serije Arrow, razvijena je od strane Greg Berlanti, Marc Guggenheim i Andrew Kreisberg. Zasnovana je na DC Comics liku Flash. Serija je službeno najavljena 8. svibnja 2014. godine. S emitiranjem počinje 7. listopada 2014. godine, a trenutno se emitira 5. sezona.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei objavio poslovne rezultate za prvi kvartal 2019. godine

U prvom kvartalu ove godine Huawei je ostvario prihod od 26.7 milijardi dolara, a što predstavlja porast od čak 39 posto u odnosu na...

Vino, pjesma i vitezi – noć prije Velike Bitke u Igri Prijestolja

Druga epizoda serije Game of Thrones ponudila je još jednu veliku epizodu ove nedjelje. Posljednji trenutci naših junaka bili su puni „bittersweet“ trenutaka jer...

Huawei P30 – RECENZIJA

 - Huawei P30 SPECIFIKACIJE -  ZASLON 6.1 inča, 1080 x 2340 piksela, OLED ANDROID VERZIJA Android 9.0 (Pie); EMUI 9.1 CPU Octa-core (2x2.6 GHz) PREDNJA KAMERA 32 MP - f/2.0 (wide) STRAŽNJA KAMERA 40...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.org
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here