fbpx

“Snaga je u tebi” – nova Huaweijeva kampanja koja inspirira i ohrabruje

5,353FansLike
6,609FollowersFollow
43FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Huaweijeva kampanja pod sloganom „Snaga je u tebi“ službeno je predstavljena, a fokusira se na osobne, motivacijske priče koje potiču korisnike da ne odustaju od određenog cilja.

U sklopu kampanje predstavljen je i spot koji prikazuje četiri različite herojske priče: balerinu, bubnjarku, surfericu i samohranog oca. Svaki od ove četiri priče prolazi kroz neke teške situacije kako bi u konačnici ostvarili svoje snove. Svaka se priča unatoč obećavajućem početku i nadanjima susreće i s cijenom unutarnjih nedoumica, straha, suza i mnogih problema.

Huawei time želi dokazati da nikad ne treba odustati na putu ostvarenja vlastitog sna. Ako padnete – ustanite i pokušajte još jednom. Ako vas drugi obeshrabruju – dokažite im da nisu u pravu. Pokažite svoju neumoljivu predanost u nešto u što vjerujete, jer imate sposobnost savladavanja bilo kakvih prepreka.

„Svakodnevni naporni rad i osobna borba bili su glavna inspiracija za našu najnoviju kampanju. Mi uistinu vjerujemo da svi imamo svoje načine kako ih ostvariti. Izradili smo vrlo hrabar i kreativan spot prepun emocija i dirljivih priča, a brzom i dinamičnom radnjom ističe se izniman trud ljudi na putu da ostvare što žele i postignu svoje ciljeve. Neki mogu primijetiti reference u Huaweijevoj priči u njoj, ali drugima želimo poslati jasnu poruku da smo i da ćemo biti tu za naše potrošače“, rekao je Rafał Michałek – Czerepak, regionalni direktor kreative u Huaweiju.

Kampanji se sada mogu priključiti i svi ostali kako bi ispričali svoju priču. Prijaviti se može putem web stranice – https://consumer.huawei.com/hr/campaign/yourstory/. Huawei zna da nije lako dijeliti svoju osobnu priču, ali zato će svatko tko se prijavi dobiti pozivnicu na motivacijski webinar kojeg će održavati Michel Woroch – istraživač i putopisac koji uz Bartosza Mrozeka želi osvojiti Himalaju na električnim invalidskim kolicima. Michał će ispričati svoju priču kojom želi podsjetiti da je unatoč poteškoćama sve moguće.

Najinspirativnije priče bit će predstavljene na društvenim mrežama Huaweija, a prijave se zaprimaju do 15. siječnja.

ZAP-Hosting Gameserver and Webhosting

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei predstavio pametne naočale i zvučnik u suradnji s partnerima

Prilikom globalnog predstavljanja Huaweijeve P40 serije pametnih telefona, kompanija je predstavila i bežični zvučnik Huawei Sound X u suradnji s Devialetom te Gentle Monster...

Kako bi moglo funkcionirati Amazonovo plaćanje skeniranjem dlana

Plaćanja su važan prioritet za Amazon, a tehnološki gigant posljednjih je mjeseci otkrio neke zanimljive financijske značajke. U listopadu 2019. Amazon je...

EMUI 10.1 s poboljšanim AI korisničkim iskustvom

Tijekom globalnog predstavljanja Huaweijeve P40 serije pametnih telefona, predstavljeno je i ažurirano korisničko sučelje EMUI 10.1, uvodeći još više mogućnosti za obogaćeno korisničko iskustvo.

Što je VPN?

Virtualna privatna mreža (VPN) nudi veći stupanj zaštite i privatnosti dok surfate internetom, bilo da ste kod kuće ili izvan nje. Proširuje privatnu mrežu...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here