Square Enix najavljuje nekolicinu novih igara u srpnju i kolovozu

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
56SubscribersSubscribe

Square Enix bi trebao u srpnju i kolovozu najaviti nove igre. Tvrtka je održala sastanak dioničara 24. lipnja, a na pitanje o tome kako je trenutna COVID-19 pandemija utjecala na planove za najavu novih igara, predstavnik Square Enixa rekao je da su nove igre prvobitno najavljene, na sada otkazanome, E3.

Da, u normalnim okolnostima nove igre bi najavili na E3, da. Planirali smo održati konferenciju za novinare kao zamjenu, ali nismo uspjeli jer sredstva nisu bila kompletna. Objavit ćemo nove naslove pojedinačno, kako vrijeme dopusti. Nekoliko njih će izaći u srpnju i kolovozu.

Ovaj odgovor otkriva ne samo da će nove igre biti najavljene sljedećeg mjeseca i u kolovozu, već je predviđena i zamjena E3 konferencije za novinare. Da ova konferencija za novinare nije propala, Square Enix bi bio usklađen s Xboxom i Ubisoftom u planovima nakon otkazivanja E3. EA je učinila nešto slično držeći digitalni EA Play Live u svjetlu otkazivanja E3 2020. Što se tiče novih naslova od Square Enixa, ne zna se mnogo. Postoji mogućnost Final Fantasy XVI najave, s obzirom na to da je Final Fantasy XV, posljednja igra objavljena 2016. S obzirom na ogromni uspjeh Final Fantasy VII Remake igre, nastavak toga naslova mogao bi biti mogućnost. Od otkazivanja E3-a, već smo vidjeli kako tvrtka najavljuje dvije nove igre u obliku misteriozne Project Athia i akcijske igre Kingdom Hearts: Melody of Memory. Nadamo se da će nam tvrtka ubrzo dati više detalja.

Square Enix Tehix 2
IZVOR: Siliconera (siliconera.com)

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.