Stargirl serija dolazi na Netflix

5,468LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
110SUBSCRIBESUBSCRIBE

Stargirl je potpuno nova serija DC Comics svijeta koja dolazi ove godine na Netflix. Serija će pratiti priču o tinejdžerici Courtney Whitmore (Brec Bassinger) koja se bori za pravdu. Tvorci serije Stargirl su Greg Berlanti koji stoji iza Riverdale, Chilling Adventures of Sabrina i You, zajedno s bivšim predsjednikom i glavnim kreativnim direktorom DC Entertainmenta, Geoffom Johnsom.

KADA IZLAZI SERIJA?

Nažalost, Stargirl nema službeni datum premijere. Međutim, vjerojatno će se pojaviti na Netflixu nakon premijere na novoj streaming usluzi DC Comicsa – DC Universe. Datum izlaska na DC Universe također nije potvrđen, ali je vjerojatno da će serija stići krajem 2019. godine. U rujnu 2018. godine službeno je potvrđeno da će se serija napraviti, tako da se nadamo da će datum objavljivanja biti u bliskoj budućnosti. Ono što sigurno znamo jest da će prva sezona imati 13 epizoda što je bilo i za očekivati.

Stargirl Tehix 1

TKO SVE GLUMI U SERIJI?

Brec Bassinger glumi glavnu ulogu, Courtney Whitmore, koji postaje superjunakinja zvan Stargirl. Lik Stargirl stvorio je Geoff Johns na temelju vlastite sestre Courtney, koja je umrla u eksploziji aviona 1990-ih. U seriji, Courtney je srednjoškolka koja se pridružuje Justice Society u borbi protiv kriminala. Johns je izjavio: „Nema drugoga lika u stripovima koji bi mi bio posebniji od Stargirl, a nakon ekstenzivnoga traženja mogu reći da nema druge glumice na planeti koji bi je bolje utjelovila od Brec Bassinger.” Luke Wilson će glumiti Courtneyjeva očuha Pata Dugana koji je mehaničar i superjunak poznat kao Stripesy.

Stargirl Tehix 3

Johns je za Deadline rekao:

Ovaj dio sam napisao za Lukea, nadajući se da će jednoga dana igrati Pat Dugana. Samo sam njega zamislio u toj ulozi. I sada se osjećam kao da sam dobio na lutriji! Lukov talent, humor, suosjećanje – njegova prisutnost i profesionalnost – i njegova kreativna suradnja, njegove ideje – tako smo sretni što ga imamo zajedno s Brec u Stargirl.

Joel McHale glumi Sylvestera Pembertona, također poznatog kao Starman. Ostali članovi su Lou Ferrigno Jr. kao Rex Tyler/Hourman, Brian Stapf kao Ted Grant/Wildcat i Henry Thomas kao Charles McNider/Dr Mid-Nite. Joy Osmanski, Nelson Lee i Neil Hopkins također će imati uloge u Stargirl.

NAJNOVIJI ČLANCI

Rast vrijednosti Huaweija: Skok na BrandZ ljestvici

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here