Step Up China – RECENZIJA

5,417LIKELajkaj
6,367FOLLOWFOLLOW
36FOLLOWFOLLOW
111SUBSCRIBESUBSCRIBE

Step Up China je priča o mladoj ekipi koja se okupila kako bi se natjecali protiv najbolje plesne skupine na svijetu. Tek tada će naučiti što je zapravo biti obitelj te će biti primorani pružati ogromnu podršku jedni drugima kako bi opstali kao ekipa.

step up china recenzija

Žanr: glazbeni
Godina: 2019.
Redatelj: Ron Yuan
Producenti: Jennifer Gibgot, Adam Shankman, Jon M. Chu, Dede Nickerson, Zeng Tian
Glavne uloge: Jade Chynoweth, Jun Yu, Janelle Ginestra, Meiqi Meng, Lil Swagg, Jingxing Huang, Zack Roberts, Yixuan Zhou
Zemlja: Kina
Trajanje filma: 90 minuta
Datum izlaska: 26. srpnja 2019.
U kinima od: 25. srpnja 2019.

Priča je uistinu nedovoljno razvijena, tvorci su uložili minimalan trud, a još kada se to spoji sa lošom izvedbom, dobijemo jedan dosadan film. Nema nekih uspona i padova, što inače vidimo u filmovima, pa se tako sve čini ravno i jednako.

Profili likova su isto tako loše razvijeni, tek što se uđe u priču jednog lika, pređe se na drugog te se sve onda čini nedeovršenim. Tu se gubi povezivanje gledatelja i lika u filmu, pa vam na kraju bude svejedno izgubili oni ili pobjedili.

Glazba je odlična kako i priliči jednom plesnom filmu i zaista je bio užitak slušati je u kinu zbog jakog basa i čistog zvuka. Plesni pokreti su fantastični, a ekipe su bile super usklađene kao da to rade cijeli život skupa.

step up china recenzija

Glumci nisu bili ništa posebni, a samo za par njih bi se moglo reći da nisu bili loši. Nažalost gluma se činila nerealna i sve u svemu loša, a možda da su se tvorci filma potrudili naći neke bolje glumce, film i ne bi bio tako loš. Nadam se da će se u budućnosti, ako dođe do još nastavaka, izabrati malo bolji glumci kako bi smo dobili film koji je vrijedan da nosi ime tako velike franšize kao što je Step Up!

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei ove godine isporučio 26% pametnih telefona više nego lani

Huawei je nedavno objavio poslovne rezultate za treće tromjesečje tekuće godine. Tijekom prva tri tromjesečja, Huawei je ostvario prihod od 86,01 milijardi američkih dolara...

Sve što trebate znati o novim Google Pixel 4 mobilnim uređajima

Google je lansirao novi Pixel 4 i Pixel 4XL pametni telefon. Nakon mjeseci glasina, svaka tajnovitost vezana za ovaj mobitel je uništena. Pixel 4...

U Zagrebu predstavljena usluga Uber Comfort – prva u Europi s opcijom vožnje bez razgovora

Uber je danas u Zagrebu predstavio dvije dodatne usluge – Comfort i XL koje će omogućiti korisnicima da odaberu vozila više klase ili vozila...
Step Up China
4

KRATKI PREGLED

Jako loša ideja i izvedba priče. Sve se čini nekako ravno i bez ikakvih velikih događanja u filmu. Gluma je loša, možda par pojedinaca nisu loši, ali ne mogu samo oni spasiti cijeli film. Jedino što mu daje ocjenu četiri, a ne dva ili jedan, jest glazba te plesne scene koje su bile stvarno dobre. Definitivno nije jedan od top izbora filmova u kinu, tako da bih vam savjetovao, ako vas zanima, da sačekate te ga skinete i pogledate kući.
Asim Grgić
Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here