fbpx

Stiže nam besplatni Call of Duty: Warzone

5,352FansLike
6,608FollowersFollow
43FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Danas nam stiže novi Call of Duty naslov riječ je ustvari o battle royale igri koja će osim igračima Modern Warfarea biti dostupna i svim ostalim igračima. Od danas (10.3.) će igra biti dostupna potpuno besplatno na PC-u(battle.net) te na PS4 i Xbox ONE konzolama.

Igrica je zavisna od Modern Warfarea što znači da svi koji nemaju Modern Warfare će morati preuzimati od 83 GB do 101 GB ovisno o platformi igranja dok će igraći koji već posjeduju Modern Warfare preuzimati svega 18 do 22GB. Važno je napomenuti kako će vlasnici Modern Warfera igru igrati već od 16 sati, a ostali tek od 20h.

Igra će podržavati crossplay što znači da neovisno o platformi možete uživati u igri s društvom. Kada smo već kod timskog igranja važno je reći kako je moguće igrati solo, duo ili u timu od troje igraća, a ukupan broj igraća u jednoj partiji je čak do 150!

Slika: (blog.activision.com)

Osim standardnog Battle Royale moda imat ćemo i Plunder u kojem ćete moći svoje suigrače oživjeti ukoliko oni umro, a u sklopu toga nameće nam se i Gulag tj. mjesto u koje igrač odlazi u 1v1 borbu nakon prve smrti iz koje se pobjednik vraća svome timu. U Plunderu je važan novac koji zarađujete ubijanjem protivnika. Novac možete koristiti za oživljavanje suigrača, kupovinu opreme itd.

Napucavati ćemo se na velikoj mapi u Verdansku gdje ćemo moći upravljati raznim vozilima po tlu i po zraku. Bit će nam dostupni ATV, Tactical Rover, SUV, Cargo Truck i helikopter. Veliku prednost imati će igraći Modern Warfarea jer je mapa sačinjena od već prije poznatih mapa iz svijeta Call of Dutya.

ZAP-Hosting Gameserver and Webhosting

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei predstavio pametne naočale i zvučnik u suradnji s partnerima

Prilikom globalnog predstavljanja Huaweijeve P40 serije pametnih telefona, kompanija je predstavila i bežični zvučnik Huawei Sound X u suradnji s Devialetom te Gentle Monster...

Kako bi moglo funkcionirati Amazonovo plaćanje skeniranjem dlana

Plaćanja su važan prioritet za Amazon, a tehnološki gigant posljednjih je mjeseci otkrio neke zanimljive financijske značajke. U listopadu 2019. Amazon je...

EMUI 10.1 s poboljšanim AI korisničkim iskustvom

Tijekom globalnog predstavljanja Huaweijeve P40 serije pametnih telefona, predstavljeno je i ažurirano korisničko sučelje EMUI 10.1, uvodeći još više mogućnosti za obogaćeno korisničko iskustvo.

Što je VPN?

Virtualna privatna mreža (VPN) nudi veći stupanj zaštite i privatnosti dok surfate internetom, bilo da ste kod kuće ili izvan nje. Proširuje privatnu mrežu...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here